Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu mai e echipa naivă de anul trecut”. Concluzii după un nou pas către titlu făcut de FCSB. Ce a spus Adi Ilie după 1-0 cu Farul

FCSB a făcut un nou pas în lupta pentru câștigarea titlului. Echipa lui Gigi Becali a învins-o pe Farul în deplasare, scor 1-0, în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii.
31.03.2024 | 23:29
Nu mai e echipa naiva de anul trecut Concluzii dupa un nou pas catre titlu facut de FCSB Ce a spus Adi Ilie dupa 10 cu Farul
Concluziile lui Adi Ilie și Andrei Vochin după Farul - FCSB 0-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru câștigarea titlului. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 1-0 la Ovidiu contra campioanei Farul, în a doua etapă a play-off-ului SuperLigii, și a luat avans în fruntea clasamentului.

Adi Ilie, prima reacție după Farul – FCSB 0-1: „Un joc slab, multe ocazii pentru Farul, dar victorie importantă pentru FCSB”

Singurul gol al meciului a fost marcat de Adrian Șut în minutul 82. Florinel Coman a executat excelent o centrare la prima bară. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a reluat mingea cu capul în plasa laterală a porții lui Alexandru Buzbuchi.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a remarcat jocul mai puțin bun al FCSB-ului, însă „Cobra” a concluzionat că echipa lui Gigi Becali a obținut o victorie esențială pentru câștigarea campionatului. „Nu au făcut un joc foarte bun, dar au câștigat cele 3 puncte, foarte importante pentru câștigarea campionatului.

S-au distanțat de Rapid și CFR Cluj care erau candidatele la câștigarea campionatului. Rămâne Craiova pe locul 2. O victorie importantă, un joc slab cu multe ocazii pentru Farul. 

ADVERTISEMENT

Farul a întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. Nici pentru Farul nu era ușor să joace împotriva FCSB, deoarece este pe primul loc și la distanță foarte mare.

A fost un meci echilibrat cu această fază fixă care a făcut diferența. Mă așteptam mai mult de la Farul să încerce să câștige”, a fost analiza lui Adi Ilie, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Nu mai e echipa naivă de anul trecut”. Concluziile lui Andrei Vochin după un nou pas către titlu făcut de FCSB

Andrei Vochin a subliniat faptul că FCSB nu mai este echipa din sezonul trecut în care echipa patronată de Gigi Becali a pierdut puncte importante într-un mod foarte ușor. Specialistul FANATIK SUPERLIGA l-a lăudat pe Elias Charalambous pentru modul în care a gestionat poziția în teren a lui Radaslavescu.

„Se întâmplă că FCSB nu mai e echipa naivă de anul trecut. Nu e echipa naivă pe care Farul a întâlnit-o etapa trecută, Rapid. A fost un meci fără spectacol. Nu au fost spațiile de ieri (n.r. Universitatea Craiova – Rapid 2-1).

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au fost preocupate să își câștige teritoriul în mijlocul terenului. Ambele echipe au făcut presing, ambele sunt echipe de posesie, nu se simt bine când te duci peste ele cu presing.

S-a schimbat posesia extrem de des. Nu am văzut mai multe de 3-4 pase legate la mijlocul terenului. De aici această lipsă de spectacol. FCSB a suferit foarte tare în prima repriză pe partea dreaptă cu Radaslavescu și Crețu. 

„O schimbare bună a lui Charalambous. FCSB are mari ocazii la fazele fixe”

Radaslavescu, și asta e o schimbare bună a lui Charalambous, a fost schimbat din dreapta după 15 minute. A fost trimis vârf și s-a apărat în zona asta Băluță. FCSB are mari ocazii la fazele fixe pentru că Florinel Coman execută foarte bine.

Era un meci de genul acelora care se decid la o fază fixă pentru că pe situații de joc ocaziile au fost foarte puține”, au fost concluziile lui Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT