Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârţu nu vede Universitatea Craiova în lupta pentru titlu: “Ne-am bătut joc de prea multe puncte!”

Sorin Cârțu nu vede Universitatea Craiova în lupta pentru titlu. Fostul președinte din Bănie regretă punctele pierdute în sezonul regular.
29.03.2024 | 16:50
Sorin Cartu nu vede Universitatea Craiova in lupta pentru titlu Neam batut joc de prea multe puncte
Sorin Cârţu nu vede Universitatea Craiova în lupta pentru titlu: “Ne-am bătut joc de prea multe puncte!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au început perfect play-off-ul cu o victorie la CFR Cluj, însă Sorin Cârțu îi scoate pe olteni din calculele pentru titlu. Legenda grupării din Bănie speră la podiumul din SuperLiga și calificarea în cupele europene.

Sorin Cârţu nu vede Universitatea Craiova în lupta pentru titlu: “Eforturile noastre nu sunt canalizate acolo”

Și Universitatea Craiova s-a înscris în lupta pentru titlul din SuperLiga, fiind pe poziția secundă la șapte puncte în spatele celor de la FCSB. Pentru „alb-albaștri” urmează derby-ul cu Rapid București, iar Sorin Cârțu cere cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu spune că gruparea din Cetatea Băniei nu își permite să piardă cele trei puncte puse în joc cu Rapid. Acesta nu mai crede în șansele la titlu după punctele pierdute ușor în sezonul regulat cu adversare accesibile precum Poli Iași, UTA Arad și U Cluj.

„Când joci cu trei mijlocași își trebuie alergătură multă, pentru că trebuie să ocupe patru zone. Nu avem voie să îi dăm Rapidului cele trei puncte, echipa intră în teren cu gândul de a câștiga. Rapid nu are voie să ia cele trei puncte în lupta pentru podium.

ADVERTISEMENT

Am declarat că luptăm pentru locul doi, dar în lupta noastră cu Rapid, CFR și Farul trebuie să fim foarte atenți în meciurile directe. Nu sunt canalizate eforturile noastre pentru titlu, s-a considerat că titlul a fost compromis”, a spus Sorin Cârțu.

„Ne-am bătut joc de atâtea puncte, conduceam cu 2-0 și se termina la egalitate”

„Am pierdut atâtea meciuri și ne-am bătut joc de atâtea puncte. Cel puțin 10,12 puncte am pierdut în meciuri unde conduceam cu 2-0 la pauză și se termina la egalitate. Sunt două puncte pierdute, nu un punct câștigat. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim neapărat în cupele europene, nu să se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut. Stai doi ani la rând așa și începi să te obișnuiești prost”, a declarat fostul atacant la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Absențe importante la Universitatea Craiova! Screciu și Bancu nu joacă cu Rapid

Ivaylo Petev este în stare de alarmă la Universitatea Craiova după accidentările lui Nicușor Bancu și Vladimir Screciu. Căpitanul „alb-albaștrilor” nu joacă în derby-ul cu Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Nici Vladimir Screciu nu poate fi o soluție pentru Ivaylo Petev la ora confruntării cu Rapid București. FANATIK a aflat în exclusivitate că internaționalul român este așteptat să revină la derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: