Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu, ofertat de o forță europeană: “Nu m-am gândit nicio secundă la retragere”

Mircea Lucescu a fost ofertat de o forță a fotbalului european. Prima reacție a antrenorului român la FANATIK SUPERLIGA.
05.11.2023 | 14:21
Mircea Lucescu ofertat de o forta europeana Nu mam gandit nicio secunda la retragere
Mircea Lucescu a fost ofertat de o echipă de tradiție din Europa. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a rămas liber de contract, după ce și-a dat demisia de la Dinamo Kiev. Antrenorul român a explicat pe larg la FANATIK SUPERLIGA că nu este vorba despre o retragere definitivă. Cel mai titrat tehnician român nu s-a gândit nicio secundă la retragere.

Mircea Lucescu, ofertat de o forță europeană: “Nu m-am gândit nicio secundă la retragere”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA o informație apărută în presa din Hexagon. Olympique Lyon, o echipă de tradiție din Europa, dar aflată într-o adevărată criză, l-ar fi ofertat pe Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Am primit o informație de ultimă oră din presa internațională. E adevărat că s-ar putea să nu vă odihniți deloc și să plecați la Lyon? Este o informație care a părut în presa franceză”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

„N-are rost să discutăm despre lucrul ăsta. (n.r. retragere definitivă?) Nu, în nicio secundă. Nu simt că trebuie să fac lucrul ăsta. S-ar putea să o fac, dar nu gândindu-mă că o să o fac.

ADVERTISEMENT

Până la urmă orice retragere, o plecare este ca și cum ai muri puțin. Ce exemplu aș da eu strănepoților mei. Ei trebuie să înțeleagă că viața este o luptă permanentă și trebuie să o duci până la capăt”, a declarat Mircea Lucescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi l-a sunat pe Mircea Lucescu: „Vreau să mă duc să văd ce a făcut”

Rămas liber de contract, Mircea Lucescu este așteptat cu brațele deschise atât la Dinamo, cât și la Rapid, echipele din România pentru care „Il Luce” a scris istorie. De asemenea, Rednic a mărturisit public că îl așteaptă pe Lucescu la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mircea Lucescu a dezvăluit că a fost sunat de Gică Hagi. „N-o să fie nicio bătălie. Nici nu se pune problema. Sunt toți foștii mei băieți pe care îi iubesc și cu care întrețin foarte bune relații.

Am suferit și ne-am bucurat împreună. Toți sunt niște băieți minunați. M-a sunat Gică Hagi. Cuvintele lui Dinu. Ce să-mi spună Hagi. Ne-am adus aminte de niște lucruri petrecute în cariera noastră.

ADVERTISEMENT

Dinu m-a impresionat extraordinar cu ceea ce a spus la FANATIK în legătură cu mine și cu cariera mea. Cu ceea ce noi am reușit împreună. Asta e nostalgia noastră, ne aducem aminte cu plăcere de toate astea.

Mircea Lucescu exclude o colaborare cu Gică Hagi: „Unul singur trebuie să ia deciziile”

„Mi-a trimis cineva ce a spus (n.r. Anghel Iordănescu). Mulți au fost de la voi, de la FANATIK. N-am discutat de chestia asta, am discutat de ceea ce el face în momentul de față (n.r. cu Gică Hagi). Eu îl încurajez pentru că nu e ușor ce face el. Mi-a spus că-i este greu din când în când. I-am zis că a fost un luptător toată viața și o va duce până la capăt. E greu, nu e simplu. N-are susținere.

Asta a fost partea cea mai puțin importantă. Cealaltă parte a fost despre momentele pe care le-am petrecut împreună. Mi-au trimis mesaje și din Turcia, Italia. Ei tot așa, au crezut că m-am retras. Vreau să mă duc să văd ce a făcut, n-am avut niciodată timp (n.r. la Constanța). Mă gândesc că vin acasă, la familie, la prieteni. 

Fotbalul este o activitate pentru un singur om. Ceilalți nu pot decât să consilieze. Unul trebuie să ia deciziile. Partea finală a întregii activități este decizia. De-asta există manager în fotbalul englez. Gică își face foarte bine meseria, nu cred că mai are nevoie de altcineva lângă el”, au fost cuvintele lui Mircea Lucescu.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți, vineri, ora 17:30.

Mircea Lucescu, ofertat de o forță din fotbalul european

ADVERTISEMENT