Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Lucescu, reacție vehementă în războiul CSA Steaua – FCSB: “Nu mă mai înnebuniți cu denumirea asta”

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român din istoria fotbalului, a vorbit, la FANATIK SUPERLIGA, despre identitatea Stelei.
05.11.2023 | 18:12
Mircea Lucescu reactie vehementa in razboiul CSA Steaua  FCSB Nu ma mai innebuniti cu denumirea asta
Mircea Lucescu, verdict în disputa dintre FCSB și CSA Steaua. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid se pregătesc de duelul din SuperLigă. Derby-ul etapei se joace pe Arena Națională, stadion ce se anunță a fi pin la acest duel.

Mircea Lucescu, verdict în scandalul CSA Steaua – FCSB

Mircea Lucescu a prefațat partida dintre FCSVB și rapid, spunând că, deși nu a mai urmărit meciurile din competiția internă în ultimul timp, crede că va fi un meci spectaculos.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, ”Il Luce” a ținut să precizeze că FCSB este Steaua. El spune că pentru Rapid, meciul cu FCSB este cel mai important al sezonului.

Nu cunosc situația, nu am mai văzut un meci de mult în campionatul românesc, Să fac aprecieri asupra unui pe care nu îl stăpânesc nu voi face niciodată. Sper să fie un meci senzațional. Pentru Rapid, cea mai mare încrâncenare este cu Steaua, mereu a fost asta, iar pentru Steaua este cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu FCSB, e Steaua, nu mă mai înnebuniți cu denumirile”, a spus Mircea Lucescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Rapid

Gigi Mustață a precizat, la FANATIK SUPERLIGA, că s-au vândut peste 43.000 de bilete, cu tot cu cele acordate fanilor Rapidului. El spune că se va bate recordul se spectatori din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Dimineață erau vândute cu tot cu biletele celor de la Rapid 43.000. Nu mai știu ce s-a vândut de dimineață până în prezent, suntem peste 43.000, batem recordul 100% și suporterii, în ciuda acelei ședințe le-a demonstrat și le-a dat răspunsul. 

Eu nu mă grăbesc. Eu am văzut evidența. Diseară poți să-ți dai seama când se va spune și când se va vedea, atunci poți să-mi spui dacă am avut dreptate sau nu. Dacă țin evidența sau nu. Noi nu facem proteste. Noi nu avem treabă cu protestele, noi ne încurajăm echipa. Noi nu facem protest împotriva nimănui. 

ADVERTISEMENT

Nu știu despre cine este vorba și cine a făcut chestia asta. Dacă au făcut-o, au făcut-o pentru ei, bravo lor, nu ne interesează. Putem să spunem noi nu faceți? Suporterii asta au simțit. Să facă, nu e vreo problemă. Eu am alte treburi de făcut, să-mi încurajez echipa. Cu totul sunt 43.000 de bilete”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea favorită a fanilor fotbalului din România, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Înainte sau după derby-urile din campionat, emisiunea va avea o ediție specială. Emisiunea poate fi urmărită și în reluare, în fiecare zi de emisie, de la ora 17:30.

Mircea Lucescu, reacție în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua

ADVERTISEMENT