Sport

Mircea Lucescu s-a săturat să îl aştepte pe Daniel Paraschiv! Atacantul pentru care Dinamo Kiev plătește 2,5 milioane de euro

Daniel Paraschiv nu vrea să se transfere la Dinamo Kiev din cauza războiului din Ucraina. Mircea Lucescu s-a reorientat spre un atacant nigerian, care joacă în Slovenia.
13.02.2023 | 10:22
Mircea Lucescu sa saturat sa il astepte pe Daniel Paraschiv Atacantul pentru care Dinamo Kiev plateste 25 milioane de euro
Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a fost la un pas să dea o lovitură puternică pe piaţa de mercato prin vânzarea lui Daniel Paraschiv la Dinamo Kiev. Ucrainenii au pus la bătaie 1,2 milioane de euro pentru atacant, însă Paraschiv a refuzat transferul.

Mircea Lucescu s-a săturat să îl aştepte pe Daniel Paraschiv! Ofertă pentru un atacant nigerian

Fotbalistul a declarat că s-a gândit mult la această mutare şi a hotărât că nu este momentul să se transfere în Ucraina, din cauza războiului. Mircea Lucescu s-a săturat să îl aştepte pe Paraschiv şi s-a reorientat spre un vârf din campionatul Sloveniei.

ADVERTISEMENT

Ucrainenii de la sport.ua scriu că noua ţintă a celor de la Dinamo Kiev este Chukwubuikem Ikwuemesi, un atacant nigerian din prima ligă slovenă. Fotbalistul are 21 de ani şi este legitimat la NK Celje.

Dinamo Kiev pune la bătaie 2,5 milioane de euro pentru atacantul nigerian, dar nu este singurul club interesat de Ikwuemesi. Dinamo Zagreb a pus ochii pe fotbalist, care este la un pas de a se transfera în ultimele zile din perioada de mercato.

ADVERTISEMENT
Chukwubuikem Ikwuemesi
Chukwubuikem Ikwuemesi, atacantul celor de la Celje

Dani Coman, despre ofertele lui Daniel Paraschiv: “El trebuie să decidă împreună cu familia lui. Noi vrem în jur de 1 milion de euro”

Dani Coman a explicat la FANATIK SUPERLIGA Daniel Paraschiv are două ocazii, de la Dinamo Kiev şi MOL Vidi, însă decizia finală aparţine jucătorului:

„Are două oferte clare Daniel Paraschiv în momentul de față. De la Dinamo Kiev și de la MOL Vidi. Nu punem presiune pe el sub nicio formă pentru că nu ăsta este un obiectiv al nostru în momentul de față să vindem jucători. Cel mai important este să vedem dacă ne vom recupera punctele.

ADVERTISEMENT

Dacă ne putem face strategia pentru anul viitor sau dacă vom strategia pentru finalul anului competițional de acum. Ambele oferte sunt sensibil egale din punct de vedere financiar pentru club. Pentru jucător nu știu exact, pentru că nu mă interesează.

El trebuie să decidă împreună cu familia lui. Noi vrem în jur de 1 milion de euro plus anumite bonusuri care se pun în funcție de performanțele obținute”, a explicat Dani Coman la emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Chukwubuikem Ikwuemesi a marcat şase goluri şi a dat trei assist-uri în actuala stagiune la NK Celje. Slovenii l-au transferat în vara anului trecut, cota atacantului nigerian fiind de 400.000 de euro.

„Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am fost încântat. Dar nu știu exact care e situația acolo. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc”, Daniel Paraschiv

  • 2.500.000 de euro este oferta lui Dinamo Kiev pentru Chukwubuikem Ikwuemesi
  • 23 de ani are Daniel Paraschiv
ADVERTISEMENT