Sport

Mircea Lucescu, sfat pentru Adrian Mutu înainte de Rapid – FCSB. Ce spune despre presiunea pusă de fani

Mircea Lucescu (77 de ani), fost antrenor la Rapid, a vorbit despre o revenire în Giuleşti. Mesaj pentru Adrian Mutu.
22.04.2023 | 11:09
Mircea Lucescu sfat pentru Adrian Mutu inainte de Rapid  FCSB Ce spune despre presiunea pusa de fani
Mircea Lucescu a luat titlul cu Rapid în sezonul 1998-1999. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a analizat situația de la Rapid înainte de derby-ul cu FCSB, iar ultimul antrenor care a adus titlul în Giulești a fost întrebat dacă ia în calcul revenirea la „alb-vișinii”.

Mircea Lucescu nu se gândește să se întoarcă la Rapid: „Este exclus”

Suporterii Rapidului visează la ziua în care Mircea Lucescu va fi din nou pe banca Rapidului sau într-o altă funcție, însă antrenorul a spus clar pentru moment: „Este exclus, nici nu poate fi vorba despre așa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Il Luce” a comentat și situația „Briliantului” de la Rapid: „Adi e un antrenor tânăr și nu trebuie sub nicio formă să cedeze. Toți antrenorii trec prin astfel de momente dificile, așa e în fotbal, dar astfel de situații te maturizează, te fac să devii mai puternic”.

Contestat de suporterii din Giulești la meciul cu U Craiova, Mircea Lucescu transmite un mesaj clar: „Nu galeria demite sau numește un antrenor la o echipă. Așa ar trebui să fie chiar și la Rapid, unde, se știe, suporterii sunt foarte pătimași.

ADVERTISEMENT

Nu cunosc în amănunt situația de acolo, lotul, n-am avut timp să urmăresc ce se întâmplă la echipă, nu știu ce jucători mai sunt, dar un lucru e clar, Mutu trebuie să-și vadă de treabă și să nu renunțe”, a mai spus Mircea Lucescu, pentru gsp.ro.

Liderul galeriei Rapidului l-a sunat pe Adrian Mutu înainte de derby-ul cu FCSB

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI discuția pe care a avut-o cu Adrian Mutu înainte de meciul cu FCSB: „L-am sunat pe Adi Mutu, am avut o discuție cu el… Noi îl respectăm foarte mult pe Mutu. I-am spus «Băi Adriane, haide să încercăm să fie bine, stai de vorbă cu băieții, salvați anul!».

ADVERTISEMENT

Eu trebuia să transmit un mesaj și să discut cu el ca de la bărbat la bărbat, pentru că Adrian Mutu e un bărbat al fotbalului românesc pot să spun, este o valoare incontestabilă, iar discuția noastră a decurs foarte normal. El a înțeles ceea ce eu i-am spus.

Eu, la rândul meu, știam și am înțeles ceea ce mi-a zis și el, pentru că Adi Mutu și-a atins obiectivul. Aici are dreptate și conducerea, pentru că obiectivul lor a fost atins, accederea în play-off”, a mai spus „Boccciu”.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a luat decizia să nu îl conteste pe Mutu la meciul cu FCSB: „Nu vrem să destabilizăm noi”

Cu toate acestea, galeria a luat decizia să nu îl conteste pe Mutu la meciul cu FCSB: „100% vom susţine echipa şi atât. Noi am intrat în săptămâna în care jucăm cu FCSB şi vrem să facem abstracţie de toate discuţiile şi problemele. Să lăsăm meciul să se desfăşoare normal.

Vreau să ne comportăm aşa cum o face galeria Rapidului de ani de zile: dragoste, respect, noi nu vrem tensiuni. Avem tot dreptul să ne strigăm nemulţumirile atunci când suntem nemulţumiţi. Nu vrem să destabilizăm noi”.

ADVERTISEMENT