Sport

Mircea Rednic a mai trimis un jucător să se antreneze cu Dinamo 2. L-a anunțat că nu se mai bazează pe el. Exclusiv

Mircea Rednic a trimis cinci jucători la Dinamo 2 să joace cu Real Bradu, dar mai are un altul pe care l-a anunțat că nu mai intră deloc în vederile sale.
06.11.2021 | 12:05
Mircea Rednic a mai trimis un jucator sa se antreneze cu Dinamo 2 La anuntat ca nu se mai bazeaza pe el Exclusiv
Mircea Rednic a mai trimis un jucător să se antreneze cu Dinamo 2. L-a anunțat că nu se mai bazează pe el. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a analizat prestația celor cinci jucători trimiși la liga a treia de antrenorul „câinilor” să se bată cu Real Bradu, însă la Dinamo 2 ar putea să mai apară și alte nume noi.

Robert Moldoveanu, trimis de Mircea Rednic să se antreneze cu Dinamo 2

Din informațiile FANATIK, Mircea Rednic i-a transmis lui Robert Moldoveanu că nu se mai bazează pe serviciile sale, iar acesta s-a pregătit deja cu echipa a doua condusă de Sorin Colceag.

ADVERTISEMENT

Atacantul nu are dreptul să joace pentru echipa a doua și doar se va antrena cu Dinamo 2 până în iarnă. Rednic a luat această decizie după ce vârful de 22 de ani nu a reușit niciun gol în 11 partide și a avut ratări uriașe din toate pozițiile.

Moldoveanu trece printr-un blocaj psihologic pe care pare că îi este imposibil să îl depășească, singura sa realizare fiind o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată chiar de către Mircea Rednic la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj: „Moldoveanu nu poate să joace la echipa a doua pentru că nu e pe lista de 15 jucători. A avut o infecție și vine și după patru zile de pauză”.

Mircea Rednic, mesaj subtil pentru Robert Moldoveanu la venirea la Dinamo: „I-am lăsat aici acum patru ani și tot aici i-am găsit”

Mircea Rednic a declarat după meciul cu UTA că sunt unii jucători pe care i-a avut și în mandatul precedent și încă nu au reușit să evolueze, referindu-se la atacanți:

ADVERTISEMENT

„Am jucat cu alți doi atacanti, i-am lăsat aici acum patru ani și tot aici i-am găsit. Nici măcar nu aleargă și sunt tineri… nu e de mirare că aduc alți jucători. Sunt mulți care plâng, dar au șansa pe care o au acum și nu-mi demonstrează că mă pot baza pe ei”.

Robert Moldoveanu mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2024 și este evaluat conform transfermarkt la doar 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dinamo în acest moment îi mai are în atac pe Mirko Ivanovski, Tomas Vestenicky, nou venitul Marko Nunic și pe Cătălin Țîră, căruia Rednic îi va mai acorda o șansă.

Rednic a dat semnalul că nu se mai bazează pe jucător încă dinainte de meciul cu Rapid, când Robert Moldoveanu nu a mai fost nici măcar în lot, motivând că atacantul e accidentat. Situația s-a repetat și la meciul de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi.

„Îmi propun să dau cât mai multe goluri pentru că asta trebuie să facă un atacant, să ajute echipa cât mai mult. O să mă duelez cu Sorescu să devenim golgeteri amândoi”, spunea Robert Moldoveanu la începutul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 0 goluri are Robert Moldoveanu în 11 meciuri
  • 6 goluri în 80 de meciuri are fotbalistul pentru Dinamo între 2015 și 2021
  • 100.000 de euro e cota atacantului de 22 de ani
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul cu Dinamo
ADVERTISEMENT