Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Rednic, decizie de ultimă oră. ”A făcut ultimele controale”. Exclusiv

Antrenorul Mircea Rednic este refăcut după infarctul suferit, dar FANATIK a aflat că nu va sta pe banca tehnică nici la partida UTA - Universitatea Cluj.
15.09.2023 | 14:12
Mircea Rednic decizie de ultima ora A facut ultimele controale Exclusiv
Antrenorul Mircea Rednic este refăcut după infarctul suferit, dar FANATIK a aflat că nu va sta pe banca tehnică nici la partida UTA - Universitatea Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tehnicianul arădenilor a avut probleme după întâlnirea cu FCSB și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Din cauza acestor probleme, ”Puriul” a lipsit de la meciul cu Sepsi OSK.

Decizia lui Mircea Rednic cu privire la meciul UTA – U Cluj

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit faptul că Mircea Rednic nu va sta pe banca tehnică a echipei UTA Arad la partida de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, din etapa a 9-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată ulterior de Alexandru Meszar. Conducătorul ”Bătrânei Doamne” a mărturisit la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, că medicii l-au rugat pe Rednic să mai amâne cu o săptămână revenirea pe bancă.

”Mircea Rednic nu va sta pe bancă la meciul de astăzi cu U Cluj. Ieri a făcut niște controale, totul este perfect, dar medicii sunt preventivi și i s-a recomandat să mai stea o săptămână fără să fie pe bancă.

ADVERTISEMENT

A fost în apropierea echipei, a fost și astăzi, va fi la stadion, dar nu va sta pe bancă. Va vedea meciul în birou, la televizor. Va fi aproape de băieți, va vorbi cu ei înainte de joc, există posibilitatea să intre și în vestiar la pauză”, a declarat Meszar.

De ce crede în victorie la partida cu U Cluj

Oficialul grupării arădene s-a arătat entuziasmat de cât suflet pune Mircea Rednic la UTA și este convins că echipa se va impune în partida cu U Cluj. ”Este ca un copil care caută soluții: ‘Bine, nu stau pe bancă, dar stau în apropiere, mă duc în birou’.

ADVERTISEMENT

Îl apreciez pentru asta, dar trebuie să respecte ce i-au spus medicii. Încearcă tot felul de lucruri simpatice să fie totuși lângă echipă. El tot timpul spune jucătorul meu, jucătorii mei, echipa mea. A fost la echipă, va mai merge o dată astăzi la ei în cantonament.

Normal că o să batem pe U Cluj. Cel puțin acesta este obiectivul nostru, acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu zic că în momentul de față avem echipă mai bună decât U Cluj. Eu merg pe victorie”, a afirmat Alexandru Meszar, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Aveți posibilitatea să urmăriți emisiunea ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Decizia lui Rednic pentru meciul UTA - U Cluj

ADVERTISEMENT