Sport

CFR Cluj – UTA 0-0, în etapa 17 din SuperLiga. Mandorlini, pas greșit și în fața lui Rednic

CFR Cluj ratează o nouă șansă să urce pe primul loc, fie și doar pentru o zi, după 0-0 cu UTA lui Mircea Rednic.
25.11.2023 | 20:18
CFR Cluj  UTA 00 in etapa 17 din SuperLiga Mandorlini pas gresit si in fata lui Rednic
CFR Cluj continuă parcursul neconvingător. Doar 0-0 cu UTA pe propriul teren. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-11-2023
18:18

CFR Cluj - UTA 0-0

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Vezi aici video

Min. 90+5: Final de meci

Min. 89: Carp are și al ocazia să înscrie, dar șutează mult peste poartă.

Min. 88: Reușita lui Bîrligea este anulată pentru un ofsaid la Otele.

Min. 82: Șutul lui Camora, abia intrat, este parat cu dificultate de Iacob.

Min. 73: Tachtsidis lovește bara cu un șut de la marginea careului, la colțul lung.

Min. 60: Ocazie mare pentru UTA! Tiberiu Căpușă, din unghi, lovește bara!

Min. 45+2: Finalul primei reprize.

Min. 21: Iacob scoate în corner șutul lui Iacob.

Min. 20: O nouă ocazie pentru Avounou. Trimite cu o lovitură de cap de la 10 metri puțin pe lângă poartă.

Min. 12: Avounou, prima mare ocazie a partidei. Primește în zonă centrală, la 10 metri, de la Otele, dar trimite puțin pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, M. Ilie, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Otele, Juricic, Avounou. Rezerve: Hindrich – Camora, Boben, R. Filip, Lucaci, L. Mihai, C. Deac, Bîrligea. Antrenor: Andrea Mandorlini 

UTA: Fl. Iacob – Stolnik, I. Conte, Benga, Căpușă – M. Freitas, Cr. Mihai – R. Pop, Cooper, Micovschi – Luckassen. Rezerve: Kucher – Abeid, Carp, D. Rodrigues, Fabry, Omondi, Stahl, Iurasciuc, Marku. Antrenor: Mircea Rednic

Meciul CFR Cluj – Farul are loc sâmbătă, 25 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga. Ardelenii sunt pe locul 2, cu 31 de puncte, trei mai puțin decât liderul FCSB și în ultimele două meciuri au luat doar un punct, 3-3 la Iași, după ce au pierdut cu 1-0 la Sibiu. UTA a stopat dur etapa trecută, 2-4 acasă cu FC Hermannstadt, un parcurs de șase etape fără eșec și cu 18 puncte ocupă locul 12.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – UTA

Întâlnirea CFR Cluj – UTA se dispută sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș,  în etapa a 17-a din SuperLiga. Antrenorul gazdelor, italianul Andrea Mandorlini, se află sub presiune, un alt rezultat decât victoria în acest meci ducând la demiterea sa și posibila numire a lui Adrian Mutu, aflat în foarte bune relații cu patronul lui CFR, Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Este un meci de tradiție al Ardealului și este de așteptat ca în ciuda jocului mai puțin reușit al ambelor echipe în etapa anterioară ca în tribune să fie totuși destui suporteri ai celor două echipe, undeva în jur de 4-5000, pentru ca stadionul să se umple cam în jur de jumătate. CFR a irosit șanse mari de a deveni lider pe fondul erorilor celor de la FCSB iar acum trebuie măcar să se mențină la cele trei puncte în urma bucureștenilor. Forțele de ordine vor fi în alertă, pentru că nu există tocmai cele mai amicale relații între fanii celor două echipe. Totuși, estimările nu duc la un număr mai mare de 200 de susținători ai arădenilor, o cifră care nu are cum să îngrijoreze, în mod normal situația urmând a fi ținută ușor sub control.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – UTA

Partida CFR Cluj- UTA se joacă sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia din Cluj, în etapa a 17-a din SuperLiga.  și va fi transmis la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Îl mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj sâmbătă, 25 noiembrie, va fi o vreme închisă, cu cerul acoperit pe tot parcursul zilei. Va fi un vânt destul de puternic, dar deși soarele nu va ieși deloc din spatele norilor șansele de ploaie vor fi foarte reduse, undeva la sub 10 la sută. Maxima zilei nu va trece de 4 grade la prânz, ceea ce înseamă că meciul poate începe la un grad sau chiar 0 grade, adică foarte frig. Va conduce acest meci arbitrul Ionuț Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – UTA

Antrenorul CFR-ului, Andrea Mandorlini, este în pericol de demitere dacă nu va câștiga acest meci. Are foarte multe probleme de lot, Bîrligea, Ajeti, Camora și Krasniqi fiind accidentați iar Cristi Manea abia a început procesul de recuperare. Atacul va fi format din Otele și Juricic.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic ar putea avea o problemă serioasă dacă stafful medical nu îi va putea recupera omul cheie la mijloc, slovacul Fabry, cel de la care pleacă toate acțiunile de atac ale arădenilor. Nu va fi ușor pentru UTA la Cluj, în fața unei echipe care se află sub presiunea rezultatelor nu tocmai pe placul conducerii și mai ales a patronului Neluțu Varga.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – UTA

Este unul dintre meciurile în care, din punctul de vedere al caselor de pariuri, gazdele sunt mari favorite. CFR Cluj are cotă de 1,50 la victorie față de UTA, care ajunge foarte sus, la cota 8,70. De altfel și opțiunea șansă dublă X2 are cotă foarte bună, de 2,40. Un gol reușit de arădeni valoreză 1,85 iar pentru over 1,5 goluri cota este de 1,40.

ADVERTISEMENT

Avem cinci meciuri jucate din 2007 până acum între cele două echipe la Cluj. CFR și-a tăiat partea leului de trei ori, cel mai dur scor fiind un 5-0 în 2007. Un meci nu a avut învingător iar acum trei ani alb-roșii de pe Mureș dădeau marea lovitură, victorie cu 1-0, gol Hora, din penalty.

ADVERTISEMENT