Life

Mirel Niculae, concurentul care a mers la Românii au talent pentru a-i spune primul „Te iubesc” soției. Reacția juraților

Mirel Niculae și soția lui, Vera, se cunosc de 30 ani, însă bărbatul nu i-a spus niciodată că o iubește. S-a hotărât să facă acest pas pe scena Românii au talent.
29.04.2022 | 22:48
Mirel Niculae concurentul care a mers la Romanii au talent pentru ai spune primul Te iubesc sotiei Reactia juratilor
La Românii au talent, Mirel Niculae i-a spus pentru prima dată „Te iubesc” soției sale. Foto: capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirel Niculae a cunoscut-o cu Vera în urmă cu 30 de ani, iar de 23 i-a devenit soție. Chiar dacă spune despre ea că este partenera ideală, recunoaște că nu a reușit niciodată să-i spună „Te iubesc”. Bărbatul a hotărât să facă acest pas pe scena Românii au talent.

Concurentul care i-a spus soției primul „Te iubesc” pe scena Românii au talent

Mirel Niculae s-a înscris la Românii au talent nu doar pentru a cânta, ci și pentru a face un pas important pentru el. Deși este căsătorit de mai bine de 20 ani și a cunoscut-o pe soția sa în urmă cu aproximativ trei decenii, concurentul nu i-a spus niciodată că o iubește.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că acest lucru o supără pe Vera, pe care o consideră femeia ideală. Mirel Niculae a dezvăluit în ediția de vineri, 29 aprilie, a emisiunii, faptul că în familia din care el provine, nu a fost martorul prea multor dovezi de afecțiune.

Acest lucru și-a pus amprenta lui, de aceea a hotărât să-și surprindă soția și să-i spună primul „Te iubesc” în fața întregii țări.

ADVERTISEMENT

„Am o datorie morală. Ea este direcția mea în viață. Fără ea, sunt sigur că aș fi ajuns în situații grele și dificile. Pe Vera o cunosc de 30 de ani. Ea avea 15, eu 17 când ne-am cunoscut. Și când a avut ea 25 și eu 27, ne-am căsătorit.

N-am reușit niciodată să-i spun „Te iubesc” în toți anii ăștia de când ne cunoaștem. Nu am reușit pentru că i-am spus că lucrul ăsta se simte, nu se spune”, a dezvăluit concurentul Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Juraților nu le-a venit să creadă

Juraților Românii au talent nu le-a venit să creadă ceea ce aud. Mihai Bobonete chiar a întrebat-o pe soția concurentului dacă este adevărat.

Cu toate că nu a reușit să impresioneze deloc cu vocea sa, Mirel Niculae și-a îndeplinit misiunea. Încurajat de Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, bărbatul i-a spus soției sale că o iubește.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur: „Lăsați-vă de cântat!”

Dragoș Bucur a fost juratul care a avut curajul să-i spună concurentului că nu ar mai trebui să cânte, mai mult, el a fost de părere că Mirel a mers la Românii au talent pentru terapie de cuplu.

„Cred că Mirel a venit la un soi de ședință de terapie de cuplu cu vreo 4-5 milioane de terapeuți. Nu este nimeni la masa asta mai în măsură să vă dea acest sfat. Vă spun ca de la afon la afon, lăsați-vă de cântat!”, a reacționat juratul Românii au talent. 

ADVERTISEMENT