Life

Momentul care i-a făcut pe jurații de la Românii au talent să râdă cu lacrimi: „Nici nu știu să țin microfonul în mână, hai să vedem ce o fi”

Momentul care i-a făcut pe jurații de la Românii au talent să râdă cu lacrimi. O concurentă a venit să cânte, dar emoțiile au copleșit-o. Juriul s-a distrat pe cinste.
22.04.2022 | 22:50
Momentul care ia facut pe juratii de la Romanii au talent sa rada cu lacrimi Nici nu stiu sa tin microfonul in mana hai sa vedem ce o fi
Momentul care i-a făcut pe jurații de la Românii au talent să râdă cu lacrimi. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Moment haios la Românii au talent. O concurentă care a venit să cânte a reușit să le aducă zâmbetul pe buze tuturor juraților.

Concurenta de la Românii iau talent care i-a făcut pe jurați să râdă

Aceasta a recunoscut că nu a mai cântat de ani de zile, dar a venit să își încerce norocul la emisiune. Lucrurile nu au mers așa cum s-a așteptat, dar a reușit să aducă zâmbete pe fețele juraților.

ADVERTISEMENT

„Nici nu știu să țin microfonul în mână. 2-10, hai să vedem ce o fi”, a spus concurenta.

Pentru că au văzut că concurenta are emoții, doi dintre jurați au decis să facă ceva ce nu s-a mai întâmplat la emisiunea Românii au talent.

„Alina, eu ca să îți iau valul de pe ochi, eu îți dau votul înainte de reprezentație”, a spus Andi Moisescu. „Merg și eu cu tine”, a zis Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Momentul decisiv a fost când concurenta de la Românii au talent a început să cânte. Aceasta și-a arătat nemulțumirea chiar în timpul piesei.

„Vai de capul meu, fals, ce mai vreți?”, a spus concurenta, în timp ce încerca să cânte.

Ce a spus Andra după reprezentație: „Pentru prima dată în cariera mea…”

Andra a mărturisit că a încercat să o ajute pe concurentă și să îi transmită care este tonalitatea corectă pe care trebuia să cânte, dar nu a mai reușit.

ADVERTISEMENT

„Pentru prima dată în cariera mea, ai reușit să mă debusolezi total! Ai reușit ceva ce nu a reușit nimeni în viața asta”, a spus Andra, uimită.

Dragoș Bucur a fost categoric: i-a dat „Nu” concurentei, dar a mărturisit că s-a distrat foarte tare.

ADVERTISEMENT

„Din partea mea, ai un nu, deși m-am distrat foarte tare până ai început să cânți”, a spus Dragoș Bucur.

Totuși, Andra a avut câteva cuvinte de încurajare pentru concurentă și i-a spus să mai practice acasă pentru a putea cânta mai bine în viitor.

„Alina, ai fost așa de haioasă și ne-ai bucurat, dar cântatul nu o fost ce trebuie. Tu ai câștigat simpatia noastră. Sper să îți dai seama că mai e de muncă. Ne-ar plăcea să ne revedem”, a mai spus Andra.

După ce a auzit verdictul celor patru jurați, concurenta de la Românii au talent s-a grăbit să plece, făcându-i din nou să râdă pe aceștia:

„Vă las că poate sunteți obosiți. Mă duc să mănânc, pa! Măcar am aflat că nu am talent și nu pot cânta”, au fost cuvintele concurentei.

ADVERTISEMENT