Life

Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi la Românii au talent. Ce a făcut juratul pentru a vedea o concurentă zâmbind

Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi la Românii au talent. A urcat pe scenă pentru a cânta alături de o concurentă în vârstă de nouă ani, pentru că era tristă.
22.04.2022 | 22:08
Dragos Bucur impresionat pana la lacrimi la Romanii au talent Ce a facut juratul pentru a vedea o concurenta zambind
Dragoș Bucur, impresionat până la lacrimi la Românii au talent. Ce a făcut juratul pentru a vedea zâmbind o concurentă. Foto: Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Maria Ilie, o fetiță de nouă ani, l-a impresionat aproape până la lacrimi pe Dragoș Bucur, unul dintre jurații de la Românii au talent.

Fetița care l-a impresionat până la lacrimi pe Dragoș Bucur la Românii au talent

De altfel, toți jurații au fost de acord asupra unui lucru, după momentul fetiței de la emisiunea difuzată de Pro TV: aceasta este talentată.

ADVERTISEMENT

„Mamă, m-am topit. Fata asta o să ajungă o mare cântăreață. Fantastic, ce voce are” a spus Smiley, impresionat de vocea fetei.

Totuși, Andra nu a fost prea impresionată de melodia aleasă de concurenta de la Românii au talent, așa că a pus-o să fredoneze o altă melodie, care a considerat că i se potrivea mai bine.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă melodia. Eu aș fi vrut să îți propun melodia asta. Jumătate de piesă era prea jos pentru tine. Eu am simțit că se poate și mai bine”, a spus Andra.

Ce a făcut Dragoș Bucur pentru a o vedea zâmbind pe fetița de nouă ani

Dragoș Bucur considera că concurenta nu trebuia să fie tristă, având în vedere că toți jurații au fost impresionați pe ea.

ADVERTISEMENT

„Maria, mie îmi pare foarte rău că ești așa tristă. Aș vrea să te văd râzând, tu ești o fetiță care are o voce foarte puternică. Dacă ne încânți pe noi, ar trebui să te încânți și pe tine”, a declarat Dragoș Bucur.

După ce a spus aceste vorbe, Mihai Bobonete l-a provocat pe Dragoș Bucur să cânte alături de concurentă, pentru a o face să râdă. Zis și făcut, pentru că juratul chiar a interpretat câteva versuri alături de Maria Ilie.

ADVERTISEMENT

„A sunat bine. Mie mi-a plăcut inculsiv duetul. Ai un talent deosebit și ai o voce frumoasă, abia aștept să te văd data viitoare”, a spus Mihai Bobonete

După ce Dragoș Bucur a cântat alături de concurentă pe scenă, Mihai Bobonete a declarat că l-ar asculta mereu pe colegul de juriu, glumind.

„Dragoș, tu ești de vas de croazieră. Te-aș asculta șapte zile din șapte. Andra poate să își dea cu părerea în asta?”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT