Fotbal international

Mirel Rădoi, criticat pentru că l-a titularizat pe Andrei Vlad. “Îmi e greu să înțeleg decizia!”

12.10.2019 | 15:29
Mirel Radoi criticat pentru ca la titularizat pe Andrei Vlad Imi e greu sa inteleg decizia
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi este criticat de Viorel Moldovan pentru că a decis să îl titularizeze pe Andrei Vlad, portar venit după o accidentare suferită în meciul Gaz Metan – FCSB, și să îl lase pe Mihai Aioani pe banca la duelul dintre România U21 și Ucraina U21, scor 3-0. 

Mirel Rădoi, criticat pentru că l-a titularizat pe Andrei Vlad la meciul România U21 – Ucraina U21

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, crede că Mihai Aioani ar fi trebuit să fie titular în meciul disputat de România U21 cu Ucraina U21, toate acestea deoarece este într-o formă foarte bună, iar Andrei Vlad nu mai jucase de mai bine de o lună.

ADVERTISEMENT

“Am fost foarte surprins şi nu aş vrea să fac nişte aprecieri şi să intru într-o polemică cu Mirel Rădoi. Eu sunt convins că la echipa naţională trebuie să apere jucătorii care sunt în cea mai mare formă la momentul respctiv, Aioani a demonstrat acest lucru, este într-o formă foarte bună. Încerc să-i respect această decizie, deşi mi-e greu să o înţeleg. Poate a vrut să-i dea mai multă încredere şi lui Vlad, a venit după o perioadă destul de lungă în care n-a mai apărat, a fost accidentat. O respect, dar să ştiţi că nu mi-a căzut bine deloc. Marian trebuie să-şi vadă de treabă, să se antreneze şi atunci când va apela Rădoi la el să intre şi să închidă poarta, să nu primească goluri“, a declarat Viorel Moldovan, pentru Telekom Sport.

Bucuria jucătorilor echipei naționale a României U21 după victoria cu Ucraina U21. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor echipei naționale a României U21 după victoria cu Ucraina U21. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Aioani, titular în poarta Chindiei

Mihai Aioani se află sub contract cu Chindia Târgoviște de pe 1 ianuarie 2016 și mai are contract cu formația din Casa Pariurilor Liga 1 până în vara anului 2022. Cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro, portarul în vârstă de 19 ani din Buftea a fost folosit de Viorel Moldovan în 9 meciuri ale Chindiei.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad s-a accidentat în meciul jucat de FCSB pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, pe 25 august 2019, iar de atunci nu a mai jucat niciun meci oficial până la duelul dintre România U21 și Ucraina U21. Astfel, portarul a ratat următoarele meciuri ale roș-albaștrilor:

  • Vitoria Guimaraes – FCSB 1-0
  • FCSB – Viitorul 2-1
  • Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • FCSB  – CFR Cluj 0-0
  • Metaloglobus – FCSB 0-2
  • Academica Clinceni – FCSB 0-3
  • FCSB – Dinamo București 1-1
ADVERTISEMENT
  • 250.000 de euro este cota lui Andrei Vlad, conform transfermarkt.com