Sport

Mirel Rădoi, atacat de un fost coleg UEFAntastic: „Nu mi se părea ok să fie finul lui Gigi Becali”

Florin Lovin a oferit detalii despre relația pe care o avea Mirel Rădoi cu Gigi Becali, pe vremea când fostul selecționer era jucător la FCSB.
01.02.2024 | 22:04
Mirel Radoi atacat de un fost coleg UEFAntastic Nu mi se parea ok sa fie finul lui Gigi Becali
Mirel Rădoi și Gigi Becali, în urmă cu aproape 20 de ani. sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru l-a dat în judecată pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a părăsit-o pe Universitatea Craiova fără să achite clauza de reziliere. Patronul echipei din Bănie a câștigat procesul, Reghecampf fiind obligat să plătească suma de 200.000 de euro. Decizia vine în contextul în care existau informații că Mihai Rotaru o să fie nașul de cununie al antrenorului și al Corinei Caciuc.

Un caz similar la FCSB: Rădoi, jucător – Becali, patron

Un caz celebru în care exista o relație de rudenie la o echipă de fotbal este cel al lui Mirel Rădoi și Gigi Becali. Fostul selecționer este finul lui Becali de pe vremea în care îmbrăca tricoul celor de la FCSB. Această relație dintre cei doi nu a fost văzută mereu cu ochi buni de colegii de echipă, chiar dacă fostul căpitan al ”roș-albaștrilor” era cel care îi proteja pe jucători în fața patronului.

ADVERTISEMENT

Florin Lovin a vorbit despre perioada în care Mirel Rădoi era jucător la clubul finanțat de nașul său: ”Nu mi se parea ok ca Mirel să fie finul lui Gigi Becali și să fie și jucător la echipă. Nu sunt de acord cu astfel de chestii. Grupul va percepe mereu că acel jucător este favorizat.

La Mirel Rădoi aș scoate puțin din context. El era cel care se certa mereu cu nea Gigi, la toate ședințele venea, își spunea punctul de vedere. Chiar ascundea lucrurile ca să păstreze liniștea vestiarului”.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri despre relația dintre Gigi Becali și Mirel Rădoi

Bănel Nicoliță a adus în prim plan detalii picante din vestiarul FCSB-ului la FANATIK SUPERLIGA: ”Vă spun sincer, nu cred că a existat să îl sune de două ori sau de trei ori. Nu există! Numai dacă era un conflict la echipă, numai dacă un jucător nu era mulțumit și avea nevoie de ceva. Zicea: ‘Băi, Mirele, am înțeles că Bănel are probleme acasă. De ce nu-mi zici?!’”.

Nicoliță e de părere că Mirel Rădoi a fost unul dintre cei mai mari lideri pe care i-a avut Steaua. „De-aia Mirel a fost lider în vestiar și nu a comentat nimeni. Poate erau unii mai mari în vestiar decât Rădoi. Era Petre Marin, Ghionea, Goian. Când spunea ceva Mirel, era valabil pentru toată lumea. Asta înseamnă un lider! Așa l-am văzut eu pe Mirel”, a mai spus Bănel la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cel mai dificil moment din cariera lui Rădoi

Bănel Nicoliță știe cât de greu i-a fost și lui Mirel Rădoi după ce s-a accidentat la Campionatul European în meciul cu Italia (2008)„Sunt mulți jucători care o să zică că așa e. Mirel Rădoi a venit după o accidentare de șapte luni! La fel, cu frică, teamă… Atunci l-am văzut și am zis: ‘Doamne, sper să nu am vreo accidentare nasoală’. E foarte greu, dar eu n-aveam frică! 

Intra cu teamă, nu mai era Mirel pe care îl știam eu! Dar după mai multe antrenamente, ușor-ușor și-a revenit. Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut probleme”, a mai surprins fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, tranşant în războiul Armată – FCSB: “Steaua mea este cea din Liga 1”

Fostul selecţionerul al naţionalei a lansat şi un atac la adresa celor de la CSA care nu ar mai fi vrut să audă de secţia de fotbal în anul 2003, când a fost preluată de Becali: “Steaua mea eu cred că este cea din Liga 1. Chiar dacă am jucat și la unii, și la alții, conform justiției. Din punctul meu de vedere Steaua este cea din Liga 1.

Pentru că în 2003, când s-a făcut trecerea, eu știu foarte bine și până atunci cine venea cu banii, cine îi hotăra, cine n-a vrut să mai audă de secția de fotbal și acum și-a dus aminte de ea… Asta nu înseamnă că pun la îndoială hotărârea justiției. Mă depășesc aspectele astea juridice, dar părerea mea rămâne că Steaua este echipa din Liga 1″.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,20 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB - Farul