Sport

Mirel Rădoi, realist înainte de Germania – România: „Nu vom face un meci extraordinar! Vom avea dificultăți cu posesia”. Echipa probabilă. Video

Mirel Rădoi a vorbit realist înainte de meciul dintre Germania și România.
07.10.2021 | 19:30
Mirel Radoi realist inainte de Germania  Romania Nu vom face un meci extraordinar  Vom avea dificultati cu posesia Echipa probabila Video
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a vorbit înainte de meciul dintre România și Germania și a recunoscut că nu se așteaptă la un joc extraordinar din partea „tricolorilor” ținând cont de forța adversarilor.

Selecționerul se gândește totuși la punct sau puncte în Germania, deși nu va fi o misiune ușor de îndeplinit, dar miza cea mare rămâne partida împotriva Armeniei.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, realist înainte de Germania – România

Mirel Rădoi a avut un discurs realist înainte de duelul dintre Germania și România, în care a recunoscut că se așteaptă ca „tricolorii” să nu aibă inițiativa:

„Pare o partidă în care jucătorii își găsesc singuri motivația, dar nu doar simpla noastră prezență în teren ajunge pentru un rezultat pozitiv, să nu pățim ce a pățit naționala Armeniei. Nicio echipă care a jucat până acum cu Germania lui Hansi Flick nu a avut nici măcar un corner.

ADVERTISEMENT

Nu pot să vă spun cine va fi titular cu Armenia sau cu Germania, din punctul nostru e clar, primul meci e cel mai important. E clar, că parcursul jocului ne poate influența câteva schimbări, adică dacă scorul nu e favorabil, vom face unele modificări în vederea meciului cu Armenia.

Dar asta nu înseamnă că gândul nostru va fi la meciul cu Armenia, gândurile noastre pentru meciul cu Germania sunt să luăm punct sau puncte”.

ADVERTISEMENT

„Vom avea dificultăți cu posesia, mi-aș dori să avem măcar 51% posesie, dar e destul de improbabil și jucătorii știu asta. Va conta mult cum vom reacționa când vom avea mingea, dar și când nu o vom avea.

Va trebui să închidem bine spațiile la mijlocul terenului. Germania poate fi învinsă și de alte naționale și de naționala noastră, dar mi-e greu de crezut că vor pierde de două ori într-o campanie de calificări.

ADVERTISEMENT

Am revăzut meciul Macedoniei cu Germania, rezultatul e mincinos, Germania a ratat numeroase ocazii.

Noi plecăm tot cu șansa a doua. De multe ori se întâmplă atunci când România joacă împotriva unor adversari mai buni, să facă meciuri bune, chiar dacă nu sunt rezultatele dorite. Nu vom face un joc extraordinar mâine, suntem conștienți de asta, dar putem contracara intențiile adversarului.

Din informațiile pe care le am, nu știu dacă e adevărat, dar s-a discutat cu cineva din familia lui Karim Adeyemi și a refuzat pentru că era selecționat la naționalele de tineret ale Germaniei”, a mai spus Mirel Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

Echipa probabilă a României (4-2-3-1): Niță – Manea, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca – R. Marin, Cicâldău – Hagi, Stanciu, Maxim – Pușcaș. Antrenor: Mirel Rădoi

George Pușcaș are așteptări mari în ce privește viitorul

George Pușcaș a vorbit înaintea partidei cu Germania și a spus că își dorește nespus de mult să marcheze, mai ales că ultimul gol al său înscris în toate competițiile datează din luna aprilie, de la o victorie a lui Reading cu Derby County, scor 3-1.

„Sunt foarte fericit când vin la echipa națională. Mă gândesc să marchez mereu și aici și la echipa de club, pentru că asta e meseria mea, dar cu siguranță va veni.

Nu cred că nu e vorba despre vreo revanșă, se mai întâmplă, trebuie să fim mai uniți și că continuăm să arătăm lucruri bune. Sunt cele mai frumoase meciuri când joci cu cei mai buni jucători și abia aștept.

Nu cred că e mai puțină presiune, din contră, întâlnim o echipă puternică, nu s-a scris rezultatul deja și vom face tot posibilul să facem o partidă bună. Eu sunt pregătit și sper că de mâine să încep să marchez mai multe goluri”, a mai spus și George Pușcaș.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,58 este cota pentru „1 solist și marchează ambele echipe” la meciul Germania – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT