Life

Mirela Năsturică, surpriză din partea soțului, de ziua ei, la 44 de ani: „Fără ea am fi terminați”

Mirela Năsturică a împlinit 44 de ani, iar soțul și copiii săi, Sara și Robert, i-au pregătit o surpriză care a emoționat-o pe artistă.
10.01.2023 | 17:57
Mirela Nasturica surpriza din partea sotului de ziua ei la 44 de ani Fara ea am fi terminati
Mirela Năsturică a împlinit 44 de ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Năsturică a avut parte de o surpriză emoționantă din partea soțului și a copiilor. Cântăreața de muzică populară a fost alintată de ziua ei de naștere.

Mirela Năsturică a împlinit 44 de ani. Ce surpriză i-au pregătit cei dragi

La 44 de ani, proaspăt împliniți pe 10 ianuarie 2023, Mirela Năsturică are tot ce și-ar putea dori. Se poate lăuda cu o carieră de succes, doi copii mari și un soț care o adoră.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, de ziua ei de naștere, acesta a vrut să o alinte și mai mult, chiar dacă seara precedentă o petrecuseră împreună și îi promisese, deja, o plimbare la munte.

A complotat cu echipa emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, și i-a urat ”La mulți ani” în direct. Sara, fiica lor care în urmă cu câțiva ani a fost la un pas de moarte, a ținut tortul, el buchetul imens de flori și împreună cu reporterul show-ului au bătut la ușa frumoasei artiste.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era machiată, vedeta era încă în pijamale, în pat. Când a văzut ce se petrece, a sărit imediat din pat, de bucurie. Mirela Năsturică a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva și că avea emoții uriașe.

„Băi, nu cred. Noi suntem în direct? 44 de ani. Mulțumesc pentru flori! Măi, deci voi de aia m-ați ținut până dimineață? Să fiu eu obosită și să arăt eu rău? Nu mă așteptam! Băi, ce bandiți sunteți voi, numai așa îmi faceți voi surprize” a reacționat artista care susține că Sfânta Parascheva i-a vorbit.

ADVERTISEMENT

Mirela Năsturică a dorit să-și facă ziua de naștere în familie

Deși în alți ani organiza petreceri impresionante, când a împlinit 44 de ani, Mirela Năsturică și-a dorit să fie alături doar de familia sa.

„Frumos, sunt fericită că ziua mea o petrec doar cu copiii mei, cu soțul meu. În fiecare an, casa mea era plină, dar anul acesta, mi-am dorit foarte mult să fiu alături de ei. Nu vreți să știți cum era aseară la ora 00:00 când era așa: Sara în dreapta mea, Robert, toți în pat. Povesteam, am stat la povești până dimineață.

ADVERTISEMENT

Elvis la fel, a venit dimineață, zice: ‘Draga mea, ai adormit copiii. Este cazul să stăm și noi împreună’. Dar de unde să mă gândesc eu că voi veniți astăzi și că-mi faceți surpriză”, a declarat Mirela Năssturică.

La rândul său vizibil emoționat, soțul artistei a mărturisit că ea este centrul Universului pentru el și pentru copiii lor și că fără ea nimic nu ar mai fi la fel.

„Ce aș putea să-i urez? Este cea mai importantă persoană pentru noi. Fără ea am fi terminați. Dar orele astea cât am complotat noi să facem surpriza asta… Eu sunt obișnuit ca ea să organizeze tot, eu nu mă pricep”, a spus soțul Mirelei Năsturică.

Totodată, Sara a spus că nu știe ce să-i ureze mamei sale, care deja are totul, dar i-a declarat public cât de mult o iubește.

„Ce să-i urez? Ne are pe noi și este cea mai fericită și vreau să-i zic că o iubesc foarte mult!”, a spus Sara.

ADVERTISEMENT