Life

Mirela Vaida e o mamă fericită. Cum i-a pozat vedeta de la Acces Direct pe cei trei copii ai săi

Mirela Vaida apare zilnic pe micile ecrane, dar se bucură și de o familie fericită alături de soțul ei, Alexandru, cu care s-a căsătorit în urmă cu 12 ani.
20.09.2021 | 18:10
Mirela Vaida e o mamă fericită. Cum i-a pozat vedeta de la Acces Direct pe cei trei copii ai săi
Mirela Vaida e o mamă fericită. Cum i-a pozat vedeta de la Acces Direct pe cei trei copii ai săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Acces Direct este o mamă împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea de la Acces Direct este mândră de cei trei copii, cu care postează frecvent imagini.

Ultima ședință foto, dacă putem să o spunem în felul acesta, îi arată pe cei mici, Carla, Vladimir și Tudor, într-un tablou de toamnă, dar și în ținută de școală.

Mirela Vaida a pozat-o pe fiica sa în ținuta de la unitatea de învățământ unde studiază, fiind vorba de o școală privată.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, poze inedite cu cei trei copii. Cum i-a fotografiat

Mirela Vaida împacă extrem de bine cariera și rolul de mamă, după cum o arată și imaginile din social media, care nu sunt numai despre partea bună a lucrurilor, ci și despre năzbâtiile făcute de cei trei.

Carla, Vladimir și Tudor sunt lumina ochilor pentru vedeta de la Antena 1, care recunoaște că este strictă uneori și chiar își pedepsește micuții atunci când fac prostioare.

ADVERTISEMENT
Cei trei copii ai Mirelei Vaida
Cei trei copii ai Mirelei Vaida. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Ne mai certăm, ne mai supărăm, ei mai încep să facă fițe, ba că nu mănâncă un anume fel, ba că nu vor să se îmbrace cu ceva, mai țipăm unii la alții, îi mai pedepsesc.

Pedeapsa supremă este când îi trimit în camera lor, cu ușa închisă, și le spun că nu au voie să iasă de acolo până nu își cer iertare, lucru care se și întâmplă.

ADVERTISEMENT

Dar partea aia care nu se vede nu e foarte diferită de ce se vede, pentru că eu în general pun poze cu copiii în toate ipostazele.

Când îmi desenează casa cu markerul și când mi-au făcut haos în jucării, și când se bat cu perne sau adorm la masă”, a dezvăluit Mirela Vaida la un moment dat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, pedepse pentru copii. Cum îi educă vedeta

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” spune că nu este adepta violenței, însă cei mici nu mai primesc ce-și doresc atunci când nu ascultă.

Solista vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” nu își iese din fire atunci când vine vorba de copii și spune că nu-i ceartă pentru pereții casei colorați în toate felurile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri