Life

Mirela Vaida, mesaj plin de tristețe după moartea cântărețului Dumitru Stroie

21.12.2020 | 10:51
Mirela Vaida mesaj plin de tristete dupa moartea cantaretului Dumitru Stroie
Mirela Vaida, mesaj plin de tristețe după moartea cântărețului Dumitru Stroie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a transmis un mesaj încărcat de emoție și de tristețe după ce a aflat de moartea cântărețului de muzică populară Dumitru Stroie, care s-a stins din viață la numai 30 de ani, într-un tragic accident de mașină. 

Prezentatoarea de la „Acces Direct” și-a găsit cu greu cuvintele, mărturisind că-l cunoștea pe artist de ceva vreme. Vedeta este extrem de îndurerată legat de cântărețul din Jina despre care spune că a murit mult prea tânăr, lăsând în urma sa o soție, pe Claudia.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea de la Antena 1 îl considera pe regretatul Dumitru Stroie ca pe un membru al familiei, precizând că și-a deschis cu greu și cu datorii la bănci o băcănie cu produse tradiționale românești în care își pusese toate speranțele. Mirela Vaida avea să fie prezentă la deschiderea acestui magazin.

Mirela Vaida, cuvinte amare după moartea artistului Dumitru Stroia

„«Viață e scurtă! Grăbiți-vă să iubiți!», așa spunea Baciul Sibian, Dumitru Stroie!! Acesta era mesajul lui de pe pagina de Facebook! L-am întâlnit la deschiderea magazinului său cu produse tradiționale dintr-un complex comercial, fix pe 1 Decembrie!

ADVERTISEMENT

Mă invitase la deschidere, era emoționat, alături de soția lui, că a reușit să deschidă, cu mari sacrificii, cu multe datorii în bănci, și își dorea să îi meargă!! A murit în accident de mașină, când se întorcea cu marfă pentru magazin!

Nu am cuvinte… sunt tristă și revoltată… Era așa de tânăr! Erau așa de frumoși împreună! Dumnezeu să te ierte, Baciule… 😔”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de regretatul cântăreț și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Dumitru Stroia a murit vineri, 18 decembrie 2020, după ce a pierdut controlul volanului. Cunoscutul interpret de muzică populară se întorcea de la Sibiu, de unde se aprovizionase cu marfă, primele informații arătând că a adormit la volan.

Solistul și-a dorit enorm o familie, cunoscându-și partenera de viață după ce s-a rugat la Biserică. Cântărețul avea să se căsătorească cu Claudia după numai 2 luni de relație. Cei doi s-au văzut prima oară la Mănăstirea Găbud, județul Mureș, acolo unde părintele le-a făcut cunoștință.

ADVERTISEMENT

„Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud și m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoștinţă”, avea să povestească regretatul artist de muzică populară pentru click.ro.

ADVERTISEMENT