Life

Mirela Vaida vrea să fie mamă de gemene: „Să scap din prima”. Moderatoarea Acces Direct mai are trei copii

Mirela Vaida este mama a trei copii, însă vrea să devină mamă încă o dată. Prezentatoarea Acces Direct a dezvăluit că își dorește să aducă pe lume gemene.
25.06.2022 | 16:55
Mirela Vaida vrea sa fie mama de gemene Sa scap din prima Moderatoarea Acces Direct mai are trei copii
Mirela Vaida își mai dorește copii. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida este mama a trei copii și cu toate că a susținut că nu are prea mult timp liber, moderatoarea Acces Direct și soțul său își doresc să își mărească familia.

Mirela Vaida își mai dorește copii. Vedeta Antena Stars a dezvăluit că mai vrea două fetițe

Mirela Vaida a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 7 ani, atunci când a venit pe lume fiica ei, Carla. Până la vârsta de 32 de ani, prezentatoarea Acces Direct a pierdut două sarcini, iar medicii i-au recomandat să apeleze la fertilizare în vitro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după Carla, Mirela Vaida a mai născut doi băieți, pe Vladimir în vârstă de 4 ani și Tudor, mezinul familiei, care are 2 ani.

Cu toate că este mama a trei copii și are un program foarte încărcat, Mirela Vaida își mai dorește două fetițe. Vedeta Antena Stars a dezvăluit că de cele mai multe ori ajunge acasă obosită și adoarme alături de cei mici, însă acest lucru nu reprezintă o piedică.

ADVERTISEMENT

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele.

Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a declarat Mirela Vaida, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Mașina Mirelei Vaida a fost vandalizată

Recent, Mirela Vaida a trecut printr-o experiență neplăcută. Antoanela, femeia cu probleme psihice care în urmă cu an a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a atacat-o cu un bolovan, i-a vandalizat mașina.

Vedeta Antena Stars a aflat acest lucru în timp ce se afla în direct și a avut o reacție dură. Mirela Vaida se teme pentru siguranța copiilor săi și vrea ca femeia să fie închisă.

ADVERTISEMENT

„Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției.

Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român”, a declarat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT
Tags: