Life

Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență care a marcat-o. Are legătură cu Cătălin Botezatu

Mirela Vescan, detalii legat de un moment care și-a pus amprenta asupra sa. A fost de față designerul Cătălin Botezatu.
14.02.2024 | 19:52
Mirela Vescan dezvaluiri despre o experienta care a marcato Are legatura cu Catalin Botezatu
Mirela Vescan, detalii legat de un moment care și-a pus amprenta asupra sa. A fost de față designerul Cătălin Botezatu. Sursa foto: Youtube / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vescan, dezvăluiri despre o experiență care a marcat-o. Are legătură cu Cătălin Botezatu. Cunoscutul make-up artist român are o carieră veche în spate, însă începuturile nu au fost tocmai pe roze.

Mirela Vescan, detalii legat de un moment care și-a pus amprenta asupra sa. A fost de față designerul Cătălin Botezatu

Mirela Vescan a oferit detalii legat de un moment care și-a pus amprenta asupra sa. A fost de față designerul Cătălin Botezatu alături de care plecase în Statele Unite ale Americii pentru un eveniment grandios.

ADVERTISEMENT

Era pentru prima oară când vedeta pleca în New York. Se întâmpla în anul 2008, însă acest lucru a stresat-o foarte mult. Anxietatea și-a pus amprenta asupra ei încă de la decolarea avionului de pe aeroportul din România.

A stat ca pe ghimpi și nu a mâncat nimic câteva zile bune, înainte de a se prezenta la Couture Fashion Week. Evenimentul s-a desfășurat într-un hotel, make-up artistul neavând foarte multă încredere în sine la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Îl întrebam pe Botezatu unde mergem noi din fundul Europei, că ne facem de râs. El mi-a zis să tac din gură, că o să fie bine. Eu i-am spus, din nou, că nu o să fie, dacă nu e bine, eu ce mă fac? Nu am mâncat și nu am băut. Aveam un stres…

I-am zis «Cine sunt eu să merg acolo să fac machiaj, dacă mă fac de râs?» El mă liniștea mereu. Făceam și în România prezentări, dar publicul din România era mai interesat de viața personală a lui Cătălin, nu de ceea ce creează, că așa e la noi.

ADVERTISEMENT

Am ajuns vineri, iar sâmbătă nu am mâncat nimic. Îmi spunea să mă potolesc, că îi transmit și lui”, a mărturisit Mirela Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, conform spectacola.ro.

Mirela Vescan, apreciată de make-up artiștii din SUA

Mirela Vescan a trecut cu bine în cele din urmă peste stresul de la prezentarea de modă. Toți cei 7 operatori erau cu camerele pe ea, moment în care au început să se intereseze de ceea ce face, de unde vine și cine este.

ADVERTISEMENT

S-a concentrat enorm pentru a face față presiunii de la evenimentul grandios, drept dovadă a ajuns să fie apreciată de make-up artiștii din SUA. A primit un buchet imens de flori pentru machiajul fetelor de la prezentări.

„Când m-am întors după prezentare în cameră, toți cei 11 machiori stăteau 6 în picioare și 5 în genunchi cu un buchet uriaș de flori. Nu știu de unde au făcut rost de el și au început să mă aplaude.

Mi-au mulțumit că le-am dat șansa să lucreze lângă un profesionist ca mine. Bineînțeles că m-a umflat plânsul. Nu îmi venea să cred. Am început să tremur. Cătălin a venit să mă ajute să îmi strâng lucrurile.

M-a chemat la masă și mi-a zis «Ai văzut că am avut dreptate?»”, a mai spus Mirela Vescan, pentru aceeași sursă. Vedeta a mai subliniat că fotografii erau în șoc și se mirau de machiajul realizat de ea și de styling.

ADVERTISEMENT