ADVERTISEMENT
Life

Misha a rupt tăcerea. A dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Connect-R

Autor: Dan Suta | 07.07.2020 | 15:59
Misha a rupt tăcerea. A dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Connect-R
S-au împăcat Connect-R și Misha? Detaliul dezvăluit de cântăreț. Sursa foto: profm.ro

Cântăreața Misha a rupt tăcerea! Vedeta a mărturisit pentru prima oară care au fost cauzele care au dus la divorțul de fostul ei soț, artistul Connect-R.

ADVERTISEMENT

Misha și Connect-R, motivele reale ale despărțirii

Misha a scris un mesaj cu subînțeles pe Instagram în care a dezvăluit ce nu mai mergea în căsnicia cu Ștefan Mihalache (numele real al artistului).

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a scris Misha pe Instagram.

Și Connect-R a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația pe care a avut-o cu Misha, cea cu care are un copil împreună.

ADVERTISEMENT

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea.

Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!»”, a mărturisit la un moment dat Connect-R.

Connect-R și marile sale întrebări

„Dar, în viziunea mea omul era = Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns?

ADVERTISEMENT

Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!”, mai spunea Connect-R.

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!