Life

Misha, mai provocatoare ca oricând într-o ținută decupată. Fosta soție a lui Connect-R face furori

13.10.2020 | 15:32
Misha mai provocatoare ca oricand intro tinuta decupata Fosta sotie a lui ConnectR face furori
ADVERTISEMENT

Misha reușește să își țină fanii în priză chiar și în aceste vremuri. Fosta soție a artistului Connect-R a avut o apariție considerată total provocatoare și i-a făcut pe fani să o ia razna.

Artista este foarte activă în mediul online și de multe ori se afișează când îmbracă tot soiul de ținute vestimentare inedite. De curând, blondina și-a luat urmăritorii de pe Instagram pe nepregătite, cu o serie de imagini incendiare.

ADVERTISEMENT

Postările ei au reușit să le atragă atenția în special bărbaților, care au numit-o o adevărată bombă sexy. Nu este cu siguranță pentru prima dată când Misha are apariții atât de incendiare, deoarece adesea poate fi văzută în tot soiul de ținute sumare, pe care le și promovează.

Misha s-a pozat într-o ținută provocatoare și foarte decupată. Cum au reacționat fanii

Cele mai noi poze care o înfățisează pe Misha au reușit să le stârnească imaginația fanilor. Din acest motiv, secțiunea de comentarii de pe rețeua socială a fost plină de întrebări adresate de fani, legate de transformările ei.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Connect-R a îmbrăcat un body mulat, în stil animal print și în nuanțe de roșu, care i-a pus silueta în valoare. A asortat la toate acestea și o pereche de ochelari de soare tot de aceeași culoare.

Mai mult, solista de 29 de ani pare să fi schimbat și câteva peruci, pe care le-a folosit pentru a putea să își completeze look-ul provocator.

ADVERTISEMENT

Misha pare să își fi dorit să recreeze un look de “fată rea”, având și o pereche de pantaloni de piele, de culoare neagră cât se poate de decupați. Totodată, aceasta a adăugat și o jachetă tot din piele cu diverse mesaje inscripționate pe brațe.

Misha, mai provocatoare ca oricând într-o ținută decupată. Fosta soție a lui Connect-R face furori
Fosta soție a lui Connect-R a afișat o ținută foarte decupată pe Instagram

În pozele respective, publicate pe contul ei oficial de Instagram, Misha a purtat și o pereche de mănuși ce aveau tot un model de animal print, la fel precum bluza ce i-a lăsat părțile intime ceva mai la vedere.

ADVERTISEMENT

Misha și Connect-R au divorțat în anul 2017, în mare secret, iar despre separarea celor doi s-a aflat cu mult mai târziu. Mai mult, numele din buletin al blondinei este de Mihaela Sotrocan, iar alături de artist are o fetiță pe nume Maya. Micuța a rămas în grija mamei sale odată cu divorțul părinților celebri.

ADVERTISEMENT