Fotbal international

Miss Croația și-a făcut din nou simțită prezența pe stadion! Cum a apărut în tribune la meciul cu Argentina. Foto

Ivana Knoll, miss Croația, și-a făcut din nou simțită prezența la meciul naționalei țării sale împotriva Argentinei, din semifinalele Campionatului Mondial.
13.12.2022 | 21:57
Miss Croația și-a făcut din nou simțită prezența pe stadion la meciul cu Argentina. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Microbiștii au uitat pentru un moment de meci și s-au fotografiat în număr mare cu Ivana, care a devenit deja o prezență marcantă a competiției, ținând cont de numărul imens de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Miss Croația și-a făcut din nou simțită prezența pe stadion la meciul cu Argentina

Ivana Knoll și-a făcut din nou simțită prezența pe stadion înaintea semifinalei dintre Croația și Argentina, fiind alături de Caramelo, celebrul suporter al Mexicului.

ADVERTISEMENT

Cei doi au purtat un sombrero, Caramelo în culorile naționalei Mexicului, în timp ce Ivana a purtat un sombrero în culorile și însemnele Croației.

Fanii veniți pe stadion s-au fotografiat în număr mare cu aceasta, bucurându-se de amabilitatea croatei, care nu a refuzat niciun fan.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu mi-a spus aici să îmi pun ceva pe mine. Toată lumea vrea să fotografieze cu mine, chiar și localnicii. Doar pe Twitter au fost reacții negative din partea qatarezilor. Dar, probabil voiau doar atenție”, a spus Ivana Knoll pentru NY Post.

„Respect orice țară în care merg!”

Ivana Knoll a vorbit într-un interviu cu jurnalistul Piers Morgan despre regulile din Qatar, explicând faptul că nu există o impunere a vestimentației pentru femei în timpul Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să ne îmbrăcăm cum vrem.

De aceea am purtat aceste ținute!”, a spus Ivana Knoll.

Croația a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial după ce a trecut de Brazilia la penalty-uri, în timp ce în faza optimilor de finală a eliminat Japonia, tot la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

De altfel, Croația a câștigat un singur meci la Cupa Mondială în timpul regulamentar, și anume cel din grupe contra Canadei, scor 4-1.

ADVERTISEMENT