Sport

Misterul absenței lui Bauza în Dinamo – FC U Craiova. De ce nu a prins lotul

Juan Bauza este marele absent al oltenilor pentru meciul din deplasare al lui FC U Craiova cu Dinamo, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a clubului.
15.09.2023 | 20:12
Misterul absentei lui Bauza in Dinamo  FC U Craiova De ce nu a prins lotul
Misterul absenței lui Bauza în Dinamo - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul argentinian a suferit o contuzie puternică la șold la un antrenament și a anunțat că nu vrea să riște să joace împotriva lui Dinamo, pentru a nu înrăutăți situația.

Misterul absenței lui Bauza în Dinamo – FC U Craiova

Juan Bauza va lipsi în duelul dintre Dinamo și FC U Craiova, după ce a suferit o contuzie la șold la unul dintre antrenamentele oltenilor, motiv pentru care nu vrea să riște o accidentare mai dură.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, la antrenamentul din această dimineață, Bauza a suferit o contuzie puternică la șold. El va fi indisponibil pentru această partidă”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În actualul sezon din SuperLiga 1, Juan Bauza a jucat un total de 7 meciuri, reușind să marcheze nu mai puțin de 3 goluri și să ofere 3 pase decisive pentru colegii săi.

ADVERTISEMENT

Și Yassine Bahassa va lipsi la Dinamo – FC U Craiova

Juan Bauza nu este singura absență a oltenilor pentru meciul cu Dinamo, ci și Yassine Bahassa, unul dintre titularii sezonului trecut, care a fost lăsat în afara lotului.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit la emisiunea „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre absența lui Bahassa, explicând situația acestuia: „Din cauză că Bahassa a venit cu câteva zile întârziere la reunirea echipei, s-a luat decizia că nu va face parte din lotul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

A venit cu 3 zile mai târziu. A fost plecat în țara natală, probabil în Franța și nu a venit la data stabilită.  Este o abatere și aceasta a fost măsura luată. Și noi suntem liberi să ne facem lotul cum vrem pentru meci.

„Bahassa își va redresa comportamentul și sunt convins de lucrul acesta. Nu trebuie să ai antecedente sau să fii un om problematic ca să lipsești de la reunirea echipei.

ADVERTISEMENT

Este pur și simplu o abatere, plus că nu avea zilele necesare de pregătire pentru a face parte din lot. Bahassa a discutat cu staff-ul tehnic, cu directorul sportiv.

Nu este mai important decât meciul de astăzi, că Bahassa a întârziat 3 zile. Suntem siguri că își va reveni și că nu va continua și cu alte abateri. Momentan, nu l-am amendat”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT