Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa. “A întârziat 3 zile”

Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa înaintea derby-ului cu Dinamo de pe Arena Națională.
15.09.2023 | 15:30
Mititelu Jr a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa A intarziat 3 zile
Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa înaintea derby-ului cu Dinamo de pe Arena Națională.
ADVERTISEMENT

FCU Craiova face deplasarea la București pentru meciul cu Dinamo, de pe Arena Națională. Derby-ul are loc vineri, 15 septembrie, de la ora 21:30. Înainte duelului, Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa. Fiul patronului a discutat despre motivul pentru care jucătorul a fost sancționat. așa cum a anunțat Prosport.

Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre excluderea din lot a lui Bahassa. Fiul patronului de la Craiova a discutat și despre motivul pentru care francezul a fost sancționat. Se pare că jucătorul a întârziat 3 zile la reunirea lotului înainte de meciul cu Dinamo – FCU.

ADVERTISEMENT

“Nu este o excludere din lot. Din cauză că Bahassa a venit cu câteva zile întârziere la reunirea echipei, s-a luat decizia că nu va face parte din lotul cu Dinamo. A venit cu 3 zile mai târziu. A fost plecat în țara natală, probabil în Franța și nu a venit la data stabilită. 

Este o abatere și aceasta a fost măsura luată. Și noi suntem liberi să ne facem lotul cum vrem pentru meci. Bahassa își va redresa comportamentul și sunt convins de lucrul acesta. Nu trebuie să ai antecedente sau să fii un om problematic ca să lipsești de la reunirea echipei. Este pur și simplu o abatere, plus că nu avea zilele necesare de pregătire pentru a face parte din lot. 

ADVERTISEMENT

Bahassa a discutat cu staff-ul tehnic, cu directorul sportiv. Nu este mai important decât meciul de astăzi, că Bahassa a întârziat 3 zile. Suntem siguri că își va reveni și că nu va continua și cu alte abateri. Momentan, nu l-am amendat.”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

FCU Craiova își caută un nou antrenor

“Meci foarte important cu Dinamo. Nu ați pus până acum antrenor, sau faceți astăzi o bombă și puneți antrenor? Voi ați spus permanent în ultimele săptămâni ca asta e prioritatea să aduceți un antrenor și iată că mai vine un meci fără antrenor”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Ar fi culmea să punem în ziua meciului. Nu ne-am înțeles cu niciun antrenor pentru a prelua banca tehnică la FCU Craiova. Ți-am zis, săptămâna viitoare, momentan ne-am focusat să păstrăm ritmul bun de la meciul cu Farul și să convingem din nou pe Național Arena.

Este o prioritate să punem un antrenor pentru că vedem că în trecut am făcut greșeli sau am avut incompabilități cu antrenorul de pe bancă și nu vrem să ne mai grăbim să facem acest lucru. Situația nu e așa de disperată încât să forțăm să aducem un alt antrenor.

ADVERTISEMENT

La omul potrivit o să semnăm contractul, momentan nu am găsit omul potrivit. Au fost niște discuții, dar nimic concret. Din păcate nu pot să vă spun un nume. Nu pot să vă dau detalii pentru că ar fi evident cine ar putea fi dacă vă zic din ce zonă el”, a spus Adrian Mititelu Junior, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Bahassa, out din lotul lui FCU

ADVERTISEMENT