Sport

Fanatik confirmat! Brazilianul Lucas Alves e titular în Dinamo – FCU Craiova! Update

Ovidiu Burcă a pregătit un titular surpriză la Dinamo pentru meciul cu FCU Craiova. FANATIK a aflat că brazilianul Lucas Alves va fi în premieră, în echipa de start a „câinilor”.
15.09.2023 | 19:55
Fanatik confirmat Brazilianul Lucas Alves e titular in Dinamo  FCU Craiova Update
Lucas Alves este titular în Dinamo - FCU Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Foto: Radio Dinamo.
ADVERTISEMENT
15-09-2023
17:00

Lucas Alves, titular în Dinamo - FCU Craiova

Lucas Alves bifează prima apariție într-un meci oficial pentru Dinamo. Ovidiu Burcă a ales să-l trimită titular pe fundașul brazilian în derby-ul cu FCU Craiova de pe Arena Națională, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK

Mai mult decât atât, fotbalistul sosit în această vară la Dinamo a fost ales căpitan pentru meciul care are loc vineri, 15 septembrie, ora 21:30. Fundașul central a fost căpitan și în amicalul câștigat de „câini”, scor 7-0 cu CS Tunari.

Lucas Alves este titular la prima apariție în lotul clubului din Ștefan cel Mare, la un meci oficial. 

 

Dinamo caută să șteargă cu buretele înfrângerea din derby-ul cu Rapid, scor 0-4 în ultima rundă din SuperLiga. Vineri seară, „câinii” primesc vizita celor de la FCU Craiova pe Arena Națională, de la ora 21:30. FANATIK a aflat că Lucas Alves, fundașul central sosit în această vară în Ștefan cel Mare, va fi titular în premieră.

Surpriza lui Ovidiu Burcă: brazilianul Lucas Alves e titular în Dinamo – FC U Craiova!

Ovidiu Burcă pregătește o schimbare importantă în centrul defensivei lui Dinamo la derby-ul cu FCU Craiova. Lucas Alves, folosit în prima repriză a meciului amical cu CS Tunari, scor 7-0, va fi titular în premieră pentru „câini” într-un meci oficial.

ADVERTISEMENT

Fost jucător la Portimonense, în Portugalia, Lucas Alves a fost transferat de Dinamo în această vară, mutare anunțată în exclusivitate de site-ul nostru. Lucas Alves va fi titular la Dinamo chiar la primul meci în care face parte din lotul „câinilor”.

Din cauza lipsei de pregătire, dar și în urma problemelor cu legitimarea jucătorului, Ovidiu Burcă nu l-a inclus nici măcar pe foaia de joc pe jucătorul brazilian până acum. Totuși, parametrii s-au schimbat, iar stoperul de 31 de ani este aruncat în luptă la derby-ul cu FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

Lucas Alves, căpitan în amicalul cu Tunari de la Săftica

Lucas Alves a debutat în tricoul lui Dinamo la meciul amical cu CS Tunari, scor 7-0 la Săftica, disputat în pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Brazilianul a jucat timp de 45 de minute și a fost căpitan.

După amicalul cu formația din liga secundă, Lucas Alves a mers în sala de forță pentru a relua pregătirile. După mutările de trupe din perioada de transferuri, Ovidiu Burcă are șase fundași centrali la dispoziție la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Deniz Giafer, Ricardo Grigore, Răzvan Patriche și Quentin Bena, antrenorul lui Dinamo se poate baza pe jucătorii transferați în această vară, Josue Homawoo și brazilianul, pe numele întreg, Lucas Alves de Araújo.

Ovidiu Burcă anunță transferul unui nou fundaș la Dinamo: „Suntem descoperiți”

La conferința de presă premergătoare derby-ului cu FCU Craiova, Ovidiu Burcă a dezvăluit că Dinamo se pregătește de un nou transfer. Antrenorul „câinilor” vrea să aducă un fundaș stânga în Ștefan cel Mare pentru a-l dubla pe Ionuț Amzăr.

ADVERTISEMENT

„Suntem descoperiți cumva pe o singură poziție. Acolo mai sondăm piața și mai căutăm să avem o dublură pe poziția de fundaș stânga. Nu e un secret, am mai spus-o”, a spus Ovidiu Burcă.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,83 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Dinamo – FCU Craiova. 

ADVERTISEMENT