Life

Misterul ceasului de 50.000 € găsit în casa lui Alex Bodi: „Îl vrea înapoi”

30.11.2020 | 17:34
Misterul ceasului de 50000 E gasit in casa lui Alex Bodi Il vrea inapoi
ADVERTISEMENT

În cazul lui Alex Bodi, procurorii DIICOT au ridicat, în cadrul perchezițiilor, un ceas în valoare de 50.000 de euro, pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu îl vrea înapoi.

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi fost implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. Ulterior, casa afaceristului a foar percheziționată, la fel și obiectele sale de valoare și mașinile de lux.

ADVERTISEMENT

Cătălin Dancu, avocatul lui omului de afaceri, a ținut astăzi o conferință de presă, în care a discutat despre acuzațiile aduse clientului său, dar și despre controversatul ceas în valoare de 50.000 de euro.

Care este adevărul despre ceasul de 50.000 € găsit în casa lui Alex Bodi

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, avocatul Cătălin Dancu a oferit informații despre ceasul găsit în casa lui Alex Bodi. Avocatul susține că ceasul în valoare de 50.000 de euro nu îi aparține clientului său, ci unui partener de afaceri al acestuia.

ADVERTISEMENT

”Procurorii DIICOT au ridicat la percheziții, atenție, un ceas de 50.000 de euro, dar care nici măcar nu este al său. Este în realitate, probat cu acte fizice de achiziție, de către un asociat de afaceri al lui Alexandru Bodi. Deci ceasul respectivul este al unei persoane ce nu are legătură cu acest dosar penal. Acum omul își vrea ceasul înapoi”, a spus avocatul Cătălin Dancu.

De asemenea, avocatul fostului partener al Biancăi Drăgușanu a declarat că omul de afaceri a făcut mare parte din avere în Germania, unde prostituția este legală. În plus, fetele racolate au documente legale pentru practicarea prostituției.

ADVERTISEMENT

,,Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul afaceristului.

Tags: