Life

Lovitură pentru Alex Bodi din partea judecătorilor. Fostul Biancăi Drăgușanu, dărâmat de decizie

23.11.2020 | 20:42
Lovitura pentru Alex Bodi din partea judecatorilor Fostul Biancai Dragusanu daramat de decizie
ADVERTISEMENT

Alex Bodi se află în arest preventiv din data de 11 noiembrie, după ce a fost reținut într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a contestat arestarea, însă judecătorii i-au dat lovitura de grație. 

Avocații omului de afaceri din Mediaș au depus la Tribunalul Dolj o cerere prin care solicită eliberarea acestuia înainte de îndeplinirea termenului de 30 de zile. Magistrații nu s-au lăsat convinși și au respins contestația depusă de apărătorii musculosului.

ADVERTISEMENT

Așadar, dorința lui Alex Bodi de a ieși din spatele gratiile s-a spulberat într-o secundă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu fiind nevoit să-și ispășească „pedeapsa”. Bărbatul este suspectat alături de alte șapte persoane pentru mai multe infracțiune, în special de proxenetism.

Alex Bodi, lovitură din partea judecătorilor. Ce se întâmplă cu afaceristul

Fostul soț și iubit al Biancăi Drăgușanu rămâne în arest, fiind suspectat că se ocupă cu prostituția de mai bine de 12 ani. Se pare că și-a obligat chiar fosta soție să practice această meserie, Silvia Iulia Sălăgean fiind una dintre persoanele care l-a dat pe mâna poliției.

ADVERTISEMENT

Afaceristul mai are de așteptat până va fi eliberat, termenul fiind la jumătatea lunii decembrie. Probabil Alex Bodi și-a dorit să ajungă mai repede în brațele noii sale partenere de viață, Daria Radionova.

Cei doi nu au apucat să petreacă foarte mult timp împreună după ce și-au oficializat relația, afaceristul ajungând în vizorul oamenilor legii la scurt timp după ce șatena a ajuns în România.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile tânăra „a dat din casă” în legătura cu povestea de dragoste pe care o trăiește, lăsând să se înțeleagă că a fost amanta afaceristului musculos în perioada în care bărbatul forma un cuplu cu fosta prezentatoare TV.

Creatoarea de modă se pare că știa de infidelitățile partenerului de viață, dar tot nu i-au prins bine dezvăluirile făcute de tânăra moldoveancă, mai ales că Daria Radionova a postat o imagine din locația de vis de pe Coasta de Azur unde afaceristul a dus-o și pe ea.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu s-a abținut să dezvăluie prea multe informații, precizând că nu vrea să o facă „celebră” pe actuala iubită a lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT