Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Misterul Juan Bauza de la Craiova. „Mititelu l-a transferat ca să nu joace!”

FCU Craiova nu se poate baza pe serviciile lui Juan Bauza. Argentinianul are probleme medicale și nu a mai jucat pentru olteni din septembrie.
14.11.2023 | 12:19
Misterul Juan Bauza de la Craiova Mititelu la transferat ca sa nu joace
Bauza, marele absent din FCSB - FCU Craiova
ADVERTISEMENT

Juan Bauza a fost marele absent din duelul disputat pe Național Arena între FCSB și FCU Craiova. Formația lui Becali s-a impus cu 2-1 într-un meci în care a jucat în 10 oameni mai bine de 30 de minute. Oltenii nu au reușit să întoarcă rezultatul și au acuzat lipsa unuia din cei mai buni jucători ai echipei, Bauza.

FCU Craiova nu se poate baza pe Bauza

“Cum nu joacă Bauza la FCU, gata, FCU nu se mai prezintă, numai, gata, dacă nu joacă Bauza”, a declarat Valeriu Rachită, moment în care Horia Ivanovici a reacționat: “De ce sunteți ironici? E fotbalist Bauza. E adevărat, ei l-au transferat ca să nu joace.

ADVERTISEMENT

Eu mai vorbesc cu familia Mititelu și îmi zic că meciul următor ei cred că o să intre Bauza. Ok, acum credeam că măcar pe bancă o să fie. Nici acum nu a fost pe bancă. Ce e aia, să iei un jucător și să nu joace. Nonstop să te accidentezi”

“Eu știu ce face cu viața lui extrasportivă, sau cum se antrenează în fiecare zi. De acolo pleacă. Aveți grijă, antrenorii. Stați lângă ei, mergeți cu ei la specialiști să îi vadă. Să iei un jucător și să nu joace?”,  a întrebat fostul internațional Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Bauza a jucat ultimul său meci pentru FCU în înfrângerea cu Oțelul din 22 septembrie. De atunci, argentinianul a fost accidentat și nu a putut să își ajute echipa. Rezultatele de pe teren s-au văzut. Echipa lui Mititelu ocupă locul 14 în Superliga și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Bauza are 3 goluri în 8 partide pentru FCU

“Asta cu jucătorul bun, mi-a rămas în cap o învățătură pe care am primit-o de la Vasile Simionaș când eram eu la începutul meseriei. Mă ocupam de Oțelul Galați, eram în apropierea lor mai tot timpul. Era un jucător care îmi plăcea mie, dar nu juca.

ADVERTISEMENT

Eu tot vorbeam cu Simonaș și îl întrebam de ce nu joacă, e unul din cei mai buni jucători, așa mi se părea mie. Mi-a spus că jucătorul bun trebuie să îndeplinească o condiție esențială, trebuie să joace. El e numai accidentat. Deci dacă e accidentat, nu poate să fie bun pentru că nu joacă.

Prima condiție la un jucător este să joace. După vezi dacă e bun, sau nu e bun. Oricât de talentat ar fi, dacă stă prin vestiar sau prin infirmerie, ăla nu este jucător bun niciodată. Cazul Bauza și sunt foarte multe cazuri de acest fel.

ADVERTISEMENT

Care apar din 4-5 etape, mai dau câte o mărgică, bine că nu e român că era propus la echipa națională”a declarat Andrei Vochin, completat de către Valeriu Răchită: “Panțîru, care era Roberto Carlos, cel mai bun fundaș stânga din Europa nu joacă de doi ani”.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT