Life

Misty a dat din casă despre nunta cu cântărețul Keo: ”Avem amintiri multe”

Misty, detalii despre ceremonia religioasă cu Keo, pe numele său din buletin Cosmin Mustață. Locul special unde se va desfășura evenimentul.
20.12.2022 | 16:06
Misty a dat din casa despre nunta cu cantaretul Keo Avem amintiri multe
Misty, detalii despre ceremonia religioasă cu Keo. Locul special unde se va desfășura evenimentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața, pe numele său real Alexandra Pavel, a dat din casă despre nunta cu cântărețul cu care se iubește de foarte mulți ani și alături de care a devenit mamă pentru prima oară. E un loc unde cei doi au foarte multe amintiri.

Misty, detalii despre ceremonia religioasă cu Keo. Locul special unde se va desfășura evenimentul

Misty și Keo se pregătesc să facă pasul cel mare anul următor. Cei doi cântăreți sunt gata să semneze actele de căsătorie, frumoasa blondină oferind câteva indicii despre biserica unde se va desfășura ceremonia religioasă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și partenerul de viață își vor uni destinele în același lăcaș de cult în care a fost botezat artistul și fiica celor doi, Arya. Este vorba de o biserică din orașul Sibiu de care sunt legați sufletește de multă vreme.

„Avem în plan să facem nunta discret… undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos.

ADVERTISEMENT

Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo”, a declarat Misty pentru ciao.ro.

Misty, despre sărbătorile de iarnă

Misty a discutat și despre sărbătorile de iarnă care încep cu serbarea pe care o are fiica sa la grădiniță. Fetița are rol principal într-o scenetă și părinții abia așteaptă să o vadă cum se desfășoară pe scenă alături de ceilalți copii.

ADVERTISEMENT

În ajun de Crăciun cântăreața va merge la o petrecere între prieteni, unde nu va lipsi nici Moș Crăciun. Nașterea Domnului Iisus Hristos o prinde pe vedetă în familie, alături de părinții săi și ai partenerului de viață care vin de la Geneva.

Ulterior, spre seară Keo va susține un concert în aer liber în București. De asemenea, de Revelion artistul va performa la Iași, însă nu va fi însoțit de iubită și de fiica sa, Arya.

ADVERTISEMENT

„De sărbători, chiar nu ne băgăm să gătim, ambele mame sunt experte și gospodine adevărate așa că ne răsfăță cu tot felul de bunătăți. Gătesc când este nevoie.

Ne gătește și mama mea des ceea ce mă salvează, iar Keo gătește când și când, de plăcere să ne răsfețe”, a mai adăugat Misty, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT