Sport

Miță Iosif, „păcălit” de George Copos cu un televizor: „Am ratat 40.000 de dolari de la arabi”

Mihai Iosif a povestit cum a rămas la Rapid pentru un televizor și a ratat transferul vieții la arabi pe o sumă uriașă. Cum l-a dus Copos de nas.
24.08.2023 | 15:45
Mita Iosif pacalit de George Copos cu un televizor Am ratat 40000 de dolari de la arabi
40.000 de dolari avea pe masă Mihai Iosif de la o echipă din Emirate. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a făcut show la „SUFLET DE RAPIDIST”, unde a venit cu povești savuroase din cariera de jucător, dar și de antrenor al Rapidului. Rapidistul s-a lovit și el de zgârcenia ieșită din comun a lui George Copos.

Mihai Iosif a ratat o căruță de bani de la arabi din cauza lui George Copos: „Ai mâine ultimul tip de televizor”

„Miță” Iosif a ratat transferul vieții din cauza fostului patron al Rapidului: „Atunci mi-a zis domnul Copos… Au vrut unii să mă ia în Emiratele Arabe Unite. Au venit, m-am văzut cu ei la hotel la Intercontinental cu cineva și mi-au dat un teanc de bani, 40.000 de dolari!”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul nu avea deloc o situație financiară roz: „Mamă, când i-am văzut! Păi și la lotul național când plecam în deplasare, ne dădea diurnă. Eu cu un singur coleg eram singurii care nu aveam nimic în buzunar. Noi așteptam diurna. Restul mai aveau 100-200 de dolari”.

Ca să nu plece din Giulești, omul de afaceri i-a făcut o promisiune: „Copil de Giulești, rapidist! Nu aveam nimic! Și de unde diurnă? Stăteam de… Iar atunci, domnul Copos făcea: Mamă, cel mai bun! Ai mâine ultimul tip de televizor”.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, dus cu zăhărelul de George Copos: „Mi-a dat unul mic, sport, dar color!”

Fostul jucător al Rapidului nu a îndrăznit să se laude acasă, deși familia sa nu era una cu posibilități: „Am tăcut, m-am dus acasă, aveam 19 ani. Erau mama, tata, Dumnezeu să-i ierte, aveau un televizor alb-negru. Nu le-am zis! Dacă nu mi-l dă?! Nu-mi place să promit.

Asta nici jucătorilor nu le-am promis ceva vreodată și să nu mă țin de cuvânt. Am tăcut, n-am dormit toată noaptea, m-am dus și mă așteptam să-mi dea vreun televizor…”.

ADVERTISEMENT

De la ultimul model de TV, Copos i-a oferit lui Mihai Iosif unul minuscul: „’Ia televizorul ăla!’. Mi-a dat unul mic, sport, dar color! Gata, mă! Eram cel mai fericit. ‘Ia uite ce mi-a dat!?’. ‘Bravo, mamă!’”. 

Fostul antrenor al Rapidului a dezvăluit că jucătorii au primit o primă de la Copos: „Mi-a zis să trec pe la el”

Chiar dacă nu mai apare în spațiul public și nu mai vine la meciurile Rapidului, George Copos rămâne cu sufletul în Giulești. Mihai Iosif a dezvăluit la „SUFLET DE RAPIDIST” gestul făcut de omul de afaceri după promovarea în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

„Domnul Copos, înainte de promovare mi-a dat un mesaj. Mi-a zis să trec pe la el. După ce am promovat, mi-a dat o primă pentru toată echipa. I-am chemat pe Nico și pe Ionuț Voicu, care era căpitan și i-am dat plicul. I-am transmis atunci să împartă prima în mod egal la toată lumea din vestiar. Nu a contat absolut nimic. 

Copos nu era implicat în niciun fel atunci la echipă. A făcut acest lucru din simpatie pentru Rapid. Un gest foarte frumos. A contat că a fost cu sufletul alături de noi atunci”.

Cum i-a dat țeapă George Copos lui Mihai Iosif. A ratat transferul vieții pentru un televizor

„SUFLET DE RAPIDIST” e LIVE pe www.fanatik.ro, marțea, începând cu ora 13:15. Emisiunea dedicată fanilor giuleșteni poate fi vizionată în premieră pe Facebook și YouTube joia, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT
Tags: