Sport

Mitică a luat foc în direct. „Toți ne umilesc! Gata”. Ce legătură are Serena Williams

Mitică Dragomir a luat foc în direct. „Oracolul din Bălcești” a răbufnit după suspendarea primită de Simona Halep în scandalul de dopaj.
13.09.2023 | 17:20
Mitica a luat foc in direct Toti ne umilesc Gata Ce legatura are Serena Williams
Dumitru Dragomir a răbufnit în direct. Ce legătură are Serena Williams. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a luat foc în direct, plecând de la suspendarea pe care a primit-o Simona Halep în cazul de dopaj. Dubla campioană de Grand Slam a fost suspendată patru ani pentru două încălcări separate ale programului anti-doping. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a răbufnit.

Mitică a luat foc în direct. „Toți ne umilesc! Gata”. Ce legătură are Serena Williams

Mitică Dragomir a fost șocat de suspendarea drastică pe care a primit-o Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, dar și pentru „nereguli” descoperite în pașaportul biologic. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că suspendarea primită de fostul lider WTA este o umilință la adresa poporului român.

ADVERTISEMENT

„Nu mă incita! Lăsați-mă dracului în pace. Este total nevinovată, iar dacă e vinovată, nu trebuia să-i dea patru ani. Cu asta am terminat. Trebuia să-i dea un an, maxim doi și cu asta era mulțumit și poporul ăsta amărât. ‘Uite, domne’, nu ne-au umilit’. 

(n.r. umilință pe față) Bineînțeles. Nu umilință împotriva Simonei, umilință împotriva poporului nostru. Ne umilesc toți, băi! Ne umilesc ucrainenii, ne umilesc kosovarii, ne umilesc românii noștri, ne umilește comunitatea europeană.

ADVERTISEMENT

Ce popor suntem? De sute de ani suntem umiliți de fel de fel de nații și tăcem, tăcem, tăcem. Cât să mai tăcem, fratele meu? Cum să-i ia banii? Ce să-i facă, să o dea în judecată?”, a tunat Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

„De la Serena Williams a plecat. Declarațiile lui Năstase au inflamat”

Dumitru Dragomir a anticipat suspendarea drastică primită de Simona Halep. „Oracolul” este convins că scandalul în care este protagonistă Simona Halep a plecat de la Serena Williams. Fosta jucătoare de tenis din SUA a ironizat-o pe româncă după suspendarea drastică din partea ITIA.

ADVERTISEMENT

„De la aia a plecat (n.r. Serena Williams), fac pariu pe cât vrei. Nu numai asta (n.r. înfrângerea de la Wimbledon 2019) și declarațiile lui Ilie, și declarațiile lui Țiriac au inflamat. Noi, românii, știm să inflamăm. Inflamăm pe toată lumea și după ne dăm după cireș”, a mai spus Dumitru Dragomir.

„De ce românii nu au devorat-o pe Simona?”. Răspunsul lui Dumitru Dragomir

Simona Halep primește o susținere masivă în cazul de dopaj atât din lumea tenisului, cât și din partea românilor. Dumitru Dragomir este de părere că „Simo” nu a fost taxată de români pentru educația pe care a arătat-o de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT

„Câtă răutate e între noi, românii. (n.r. de ce românii nu au devorat-o pe Simona) Pentru că a fost educată bine. Nu a răspuns la multe răutăți și asta a ajutat-o. Halep are o educație deosebită și părinți educați bine.

Nu numai că au educat-o bine părinții pe ea, și părinții sunt educați bine. Îi cunosc și de-asta vorbesc. Mie îmi pare rău de ce i s-a întâmplat, pentru că suferă tot neamul lor. Sufăr eu, familia mea, nevastă-mea supărată pe ăia că de ce i-au dat patru ani. Putea să-i dea doi ani și nu umileau românii”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este în direct doar pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții, dar și cele mai savuroase momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a luat foc în direct. Ce legătură are Serena Williams

ADVERTISEMENT