Sport

Mitică Dragomir a comentat în stil propriu gestul lui Napoli la derby-ul Craiovelor. „A vrut să trimită poze acasă”

Dumitru Dragomir a comentat gestul lui Nicolo Napoli de a fotografia scenografia galeriei înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.
12.03.2024 | 16:45
Mitica Dragomir a comentat in stil propriu gestul lui Napoli la derbyul Craiovelor A vrut sa trimita poze acasa
Mitică Dragomir a comentat în stil propriu gestul lui Napoli la derby-ul Craiovelor. „A vrut să trimită poze acasă”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a revenit pentru a 10-a oară pe banca celor de la FC U Craiova. Antrenorul italian a ţinut să imortalizeze scenografia galeriei celor de la FC U Craiova, în debutul derby-ului cu Universitatea Craiova.

Mitică Dragomir a comentat în stil propriu gestul lui Napoli la derby-ul Craiovelor

Dumitru Dragomir a comentat în stil propriu gestul lui Nicolo Napoli, spunând că antrenorul italian a dorit să trimită acasă nişte poze cu galeria. Fostul şef al Ligii l-a criticat însă pentru modul în care a gestionat finalul de meci:

ADVERTISEMENT

“Eu nu l-aş acuza. Îi trimite şi el nevestei sale. Nu am văzut aşa ceva, dar nu i-aş fi făcut nimic. Au şi galerii frumoase. Şi FCSB, şi Rapidul. Au venit nepoţii mei de la meci.

Este o plăcere nebună să îi auzi cum cântă toţi într-un glas imnul Rapidului. Şi în partea cealaltă, FCSB, şefii galeriei s-au mobilizat. Să ştii că te poţi înţelege cu ei. Ţin galeria în mână.

ADVERTISEMENT

“Eu chemam echipa şi o puneam pe două linii”

Le recomand acum să nu mai cheme jucătorii în viaţa lor. Este cel mai umilitor lucru posibil. Pentru că tot te înjură doi-trei din mulţimea aia. Dar eu lui Napoli nu-i făceam nimic.

Pentru aşa ceva, nu. Dar când ai 1-0 de ce vrei să tot mergi peste ei? Ştii cum a dat micuţul (n.r. Mitriţă) golul? Pe contraatac. Eu chemam echipa şi o puneam pe două linii.

ADVERTISEMENT

S-au dus să le dea multe. Doamne-Doamne! E greu să intre Rotaru la titlu. Dacă bate pe CFR şi de două ori pe FCSB, e gata, a luat titlul. Şi vă mai spun ceva, oricine poate retrograda de la locul 7 în jos.

“N-am mai văzut pe nimeni să facă poze galeriei. Voia să trimită acasă, la familie”

Cel care pierde patru jocuri a retrogradat. Eu nu cred că Mititelu poate retrograda cu echipa pe care o are. Nu din cauza lui Napoli, într-adevăr, n-am mai văzut pe nimeni să facă poze galeriei.

ADVERTISEMENT

Voia să trimită acasă, la familie. Nu o să îl dea afară. Şi îi recomand să îl lase în pace, să nu pună presiune pe echipă. Am auzit ce i-au făcut suporterii. Eu nu l-am simpatizat pe Mititelu, dar nu se poate cum se comportă unii cu el.

Nu se poate. Să ştii de la mine, e lume rea în ţara asta. Sunt unii răi, turbaţi de răutate şi invidie”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir a comentat în stil propriu gestul lui Napoli la derby-ul Craiovelor

ADVERTISEMENT