Sport

Mitică Dragomir a comentat meciul de la distanță Gigi Becali – Șucu. „Mai bine-i dădea un picior în fund”

Dumitru Dragomir a comentat meciul dintre Gigi Becali și Dan Șucu. Ce părere are nea Mitică despre noua rivalitate din fotbalul românesc.
13.03.2024 | 17:07
Mitica Dragomir a comentat meciul de la distanta Gigi Becali  Sucu Mai binei dadea un picior in fund
Mitică Dragomir a comentat meciul de la distanță Gigi Becali – Șucu. „Mai bine-i dădea un picior în fund”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir intervine în cea mai tare rivalitate din SuperLiga, Gigi Becali vs. Dan Șucu. Fostul șef LPF i-a caracterizat pe cei doi și i-a dat un sfat șefului de la Rapid.

Dumitru Dragomir, despre duelul Gigi Becali vs. Dan Șucu: „Mai bine îi dădea un pumn”

Dan Șucu a câștigat un nou „război” cu Gigi Becali. Rapid a învins-o cu 4-0 pe FCSB și a relansat lupta la titlu în SuperLiga. După derby, finanțatorul giuleștenilor a aruncat săgeți în curtea din Pipera și a fost taxat de Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Lui Șucu i-aș recoamda să o lase mai moale cu apropourile la colegii lui milionari. Să știi că Gigi, culmea, Gigi nu a depășit linia roșie. A fost gentleman.

Mai bine îi dădea un șut în fund. Mai bine îi dădea un pumn (n.r. – decât să lase aroganțele)”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, emisiune care e live pe fanatik.ro, lunea, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Fostul șef LPF a comentat și ultimele declarații ale lui Gigi Becali, care și-a cerut scuze pentru aroganțele de dinainte de meciul cu Rapid și care a promis că până la finalul play-off-ului nu va mai vorbi cu presa.

„Și dacă se ține și dacă nu se ține, tot ia campionatul. Dar nu cred că se ține. Se ține poate o etapă. O etapă da. Dar să știi de la mine. Jucătorii lui, marea majoritate nu rezistă la presiune, la tăvăleală.

ADVERTISEMENT

E bine să nu mai pună presiune pe echipă nici el și nici ceilalți conducători. Să adopte tactia lui Dinu, tactica lui Lucescu, a lui Ienei, a lui Pițurcă. Nici Iordănescu, cât era de dur, nu lua măsuri, nu ieșea să critice jucătorii.

Eu nu pot să spun ăsta în poartă, care e un portar excepțional, Târnovanu, la meciuri importante clachează. De ce? Datorită fricii de jignirile lui Gigi. Sau Octavian Popescu”, a adăugat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Înainte de startul play-off-ului, FCSB e lider în SuperLiga. Roș-albaștrii au un avans de doar patru puncte față de Rapid și cinci față de CFR Cluj.

Cum A COMENTAT Mitica Dragomir DUELUL DE LA DISTANTA dintre Dan Sucu si Gigi Becali

ADVERTISEMENT