Sport

Mitică Dragomir, amintire fabuloasă din cazinou cu Giovanni Becali: “Ce bani? Arestaţi toţi!”

Dumitru Dragomir a povestit la MAX Profeţiile lui Mitică o întâmplare fabuloasă cu Giovanni Becali din cazinou, când impresarul a reuşit să îşi recupereze pierderea profitând de o greşeală a unui crupier.
10.01.2024 | 14:17
Mitica Dragomir amintire fabuloasa din cazinou cu Giovanni Becali Ce bani Arestati toti
Mitică Dragomir, amintire din cazinou cu Giovanni Becali: “A fost diabolic!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali este unul dintre oamenii din fotbal cărora le-a plăcut mereu să meargă în cazinouri. Impresarul a oferit mai multe momente controversate, iar unul dintre ele a fost povestit de Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, amintire fabuloasă din cazinou cu Giovanni Becali: “Pierdea peste 100.000 de euro”

În direct la MAX Profeţiile lui Mitică, fostul şef al Ligii Profesioniste a povestit un episod fabulos cu Giovanni la cazinou şi modul în care a reuşit să îşi recupereze banii pierduţi, profitând de o greşeală a unui crupier:

ADVERTISEMENT

“E de notorietate astăzi. Când eram tineri şi mergeam în cazinou, cu Piţurcă, Giovanni, Păunescu. Veneam de la un meci, am mers la cazinoul Victoria să jucăm. 

Giovanni s-a dus la o masă privată ca să jucăm blackjack. Şi pierdea peste 100.000 de euro. A luat împrumut de la toată lumea, a mai luat împrumut şi de la cazinou. 

ADVERTISEMENT

“A început să urle: «Să vină poliţia!»”

Şi vede o carte jos în spatele crupierului: «Hoţii! Bandiţii!». Îţi dai tu seama, era cazinoul full. Atunci toată lumea venea în cazinou, mâncare gratis, băutură gratis. Acum nu ştiu, n-am mai intrat de 12 ani.

Revenind, a început să urle: «Să vină poliţia!». Au venit cei de la cazinou să îl întrebe ce a păţit: «M-aţi furat! Aţi jucat fără o carte pe mine. Ia uite acolo». Se uitau ăia, au văzut cartea, albi toţi la faţă.

ADVERTISEMENT

El le-a cerut toţi banii înapoi şi în plus: «Nu vreţi să îmi daţi?». A pus mâna pe telefon şi cerea un general de poliţie, Tata Niţu era. Un om admirabil. Ăla îl trimite pe fiul lui care era căpitan.

“«Ce bani? Arestaţi toţi.» Au dat telefon la Viena şi le-au spus ce s-a întâmplat”

Cei de la cazinou au recunoscut că au greşit, că îi dau banii înapoi: «Ce bani? Arestaţi toţi.» Au dat telefon la Viena şi le-au spus ce s-a întâmplat. Cei de acolo, le-au spus să îi dea banii lui Giovanni, să nu se pună cu poliţia.

ADVERTISEMENT

Giovanni a luat banii, 100.000 plus încă  pe atât şi a plecat râzând. E diabolic. Ce isteţ! Eu îi spuneam să pună cartea la loc, dar Giovanni care e umblat prin lume. I-a făcut varză”, a spus Dumitru Dragomir la Max Profeţiile lui Mitică.

Podcastul MAX Profețiile lui Mitică vă așteaptă în fiecare luni, începând cu ora 13:30, cu transmisie live și exclusivă pe platforma FANATIK.RO. În fiecare săptămână se vor discuta cele mai fierbinţi subiecte din sport şi din societate, în general.

ADVERTISEMENT