Sport

Contre puternice Horia Ivanovici – Mitică Dragomir pe „tema Halep”: „Lipsă de respect!” / „E o mare valoare! Face ce vrea!”

Mitică Dragomir este de partea Simonei Halep după ce dubla campioană de Grand Slam n-a vrut să le dea declarații jurnaliștilor și a avut o replică arogantă.
13.02.2024 | 09:45
Contre puternice Horia Ivanovici  Mitica Dragomir pe tema Halep  Lipsa de respect  E o mare valoare Face ce vrea
Mitică Dragomir, de partea Simonei Halep. „E o mare valoare! Face ce vrea! De ce să o alerge ziariștii?”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a revenit în România după audierile de la TAS, însă la aeroport a fost scoasă din sărite și a avut o replică arogantă în fața jurnaliștilor prezenți. Dragomir i-a luat partea dublei campioane de Grand Slam la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare luni.

Mitică Dragomir, de partea Simonei Halep. „E o mare valoare! Face ce vrea! De ce să o alerge ziariștii?”

Simona Halep așteaptă verdictul de la TAS  după audierile în cazul de dopaj, iar acesta este așteptat între sfârșitul lunii martie și începutul lui aprilie. Horia Ivanovici a făcut o paralelă fără menajamente între celebra jucătoare de tenis și Andrea Compagno după aparția celor doi în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de partea Simonei Halep și îi înțelege reacția față de jurnaliștii care s-au prezentat la aeroport pentru declarații după audieri. Aceasta a avut o replică arogantă: „Stați încet că nu se întâmplă nimic. E necesară toată nebunia asta”

„De ce a greșit Halep? Acuma nu mai există meseria de ziarist. Toți dereglații mintali cu telefonul în mână se dau ziariști. Am văzut pe unul acum care se dă ziarist că vine cu telefonul te filmează. L-a alergat pe președintele Constituției, l-a alergat pe Ciolacu, l-a alergat pe Dumitrescu, l-a alergat pe Ciucă și nimeni nu a luat atitudine.

ADVERTISEMENT

Ăla nu e ziarist, e dereglat mintal. Între ei se infiltrează câte unul care strică toată atmosfera. Ce e mă asta, să fugă după ea și așa mai departe. Ea este o mare valoare, respectați-o mă. Cine îți dă voie să mă șantajezi pe mine să mă opresc să îți dau interviu.

Nu vreau și tot au șicanat-o. Dacă la ziarul meu «Atac la persoană» care era de o murdărie nemaipomenită se întâmpla așa cu Halep îi dădeam pe toți afară”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir: „Dacă ai personalitate înseamnă că nu ești campioană”

Horia Ivanovici a intervenit și l-a contrat pe Mitică Dragomir: „Dacă la ziarul matale toți făceau cum a făcut Halep dădeai falimanet. Ești campioană te oprești și vorbești, intră în fișa ta. Lumea te aștepta civilizat să audă cum a fost la TAS ca să le spună oamenilor. Ziariștii ăștia nu duc casetele să le vadă în baie la ei. Lipsă de respect, ca o necampioană”.

Dragomir și-a continuat discursul la „MAX Profețiile lui Mitică”: „Dacă ai personalitate înseamnă că nu ești campioană. Ești în contradictoriu cu mine și nu vreau. Avem așa o mare valoare și să o jignim în toate felurile. Le-a spus prima dată frumos: nu dau niciun interviu, nu pot vorbi. Sunt bărbat și rezist la tăvăleală.

ADVERTISEMENT

Domne dacă e vreo jigodie ca ală care vine cu telefonul în mână și umblă după toată lumea mă iau cu ei și la bătaie. Eu sunt prieten cu ziariștii. A zis o dată, de două ori, de trei ori. Fac ce vreau, am personalitatea mea. Cu ce a ajutat-o România pentru performanța pe care le-a avut.

A vândut tac-su averea toată ca să poată să o țină. A cheltuit vreun leu România cu ea? România trebuia să facă plângeri peste plângeri. Este o doamnă și cu asta am terminat”.

Mitica Dragomir si Horia Ivanovici, CONTRE IN DIRECT pe REACTIA Simonei Halep

ADVERTISEMENT