Sport

Mitică Dragomir, despre sfaturile de viață de la Gigi Becali: “Nu fi dușmănos”

Mitică Dragomir a vorbit cu Horia Ivanovici despre sfaturile de viață primite din relația cu Gigi Becali. Fostul șef LPF s-a dat și exemplu personal pentru nepoți.
26.08.2023 | 23:59
Mitica Dragomir despre sfaturile de viata de la Gigi Becali Nu fi dusmanos
Mitică Dragomir a vorbit cu Horia Ivanovici despre sfaturile de viață primite din relația cu Gigi Becali. Fostul șef LPF s-a dat și exemplu personal pentru nepoți.
ADVERTISEMENT

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a discutat despre sfaturile de viață preluate și din relația cu Gigi Becali. Fostul președinte de la LPF a vorbit cu Horia Ivanovici și despre ce îi îndrumă pe nepoții săi, dar și ce exemplu să ia aceștia de la Mitică Dragomir.

Mitică Dragomir: “Cu Gigi te mai și cerți”

Mitică Dragomir și Horia Ivanovici au vorbit despre patronul celor de la FCSB. Aceștia au discutat și despre sfaturile de viață pe care le pot lua din relația cu Gigi Becali. Președintele LPF a mărturisit un amănunt din relația cu finanțatorul roș-albaștrilor: “Cu Gigi te mai și cerți, dar nu ține dușmănie. Și cu mine s-a certat mult.”

ADVERTISEMENT

După cele spuse de Mitică Dragomir și Horia Ivanovici a confirmat lucrurile. Gazda emisiunii a vorbit despre relația sa cu Gigi Becali și l-a caracterizat pe finanțator. Ivanovici susține că Gigi lasă de înțeles că este un om bun, în ciuda certurilor pe care le are cu ceilalți oameni din fotbal.

“La capitolul acesta așa e. Și cu mine s-a certat. Nu are treabă omul, intră în emisiuni. Depun eu mărturie. Gigi chiar nu are dușmănie, nu le are cu astea. Gigi ia viața așa cum e. El înțelege și albul și negrul și griul. Și eu îl critic în continuare.

ADVERTISEMENT

Dar omul intră, vorbește, spune ce are de spus. Și eu îi vorbesc cu respect când intră în emisiune. Deci aici chiar îți dau dreptate, Becali nu are dușmănie. Când nu ai dușmănie, acest lucru este apanajul unui om bun. Cine nu are dușmănie, e un om bun.”, a spus Horia Ivanovici la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Sfaturile de viață ale lui Mitică Dragomir

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir vorbit și despre sfaturile de viață pe care acesta le oferă nepoților săi. Fostul președinte LPF a explicat că de la o vârstă a devenit mai înțelept, lucru care îl face să fie un contraexemplu având în vedere modul în care acesta se comporta în trecut.

ADVERTISEMENT

“Răutatea te distruge și pe tine. Eu asta le spun și nepoților mei. Să nu fie dușmănoși, să caute să nu se certe. Dacă îi înjură cineva, să râdă și să meargă mai departe. Mă dau pe mine exemplu negativ.

Dacă îmi dădeai o palmă, te așteptam 3 ani ca să îți tai mâna cum ar veni. Dar acum am devenit foarte înțelept, pentru că odată cu vârsta, mi-am dat seama la ce te expui dacă nu respecți bunul simț.”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Caracterizarea lui Gigi Becali: “Îi place să fie stăpân”

Mitică Dragomir a vorbit și despre patronul de la FCSB. Fostul președinte LPF i-a făcut caracterizarea perfectă lui Gigi Becali, despre care crede că ar trebui să aibă și oameni care spun lucrurile direct în față, nu doar lingușitori. Dumitru Dragomir a specificat despre finanțatorul roș-albaștrilor că îi place să fie stăpân și să aibă slujitori.

“Nu trebuie numai oameni care să îți zică de bine, mai trebuie să fie și oameni care au curaj. Eu la construcții lucrez cu doi oameni. Și le mai zic dacă mi se pare mie că nu e ceva bine, cum ar fi ca ei să execute imediat, păi nu e bine. Ei vin să îmi zică mai întâi și îmi explică lucrurile acestea tehnice.

La Becali e diferit. Mor toți când îl văd pe Gigi și nu pentru că le face rău, dar e rău de gură. Îl știu de frică. Lui Gigi îi place să fie stăpân și să aibă slujitori.”, l-a caracterizat Dragomir pe Becali, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10.30.

Mitică Dragomir, despre sfaturile de viață de la Gigi Becali

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”