Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitica Dragomir, ironic după prestația lui Budescu din Helsinki – Farul 2-0: “Are vreo 86 kilograme în plus”

Dragomir a comentat în stilul său caracteristic prestația lui Constantin Budescu din Helsinki - Farul 2-0. Decarul lui Hagi, ieșit din formă, nu a reușit să facă diferența pe sinteticul din Finlanda.
01.09.2023 | 16:30
Mitica Dragomir ironic dupa prestatia lui Budescu din Helsinki  Farul 20 Are vreo 86 kilograme in plus
Mitica Dragomir, IRONIC dupa prestatia lui Budescu din Helsinki - Farul 2-0. colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a început ca din tun aventura de la Farul. A marcat chiar la debut, iar apoi a reușit să fie decisiv în aproape fiecare partidă. Omul de creație al echipei din Constanța și-a arătat însă limitele în returul din Conference League contra celor de la Helsinki.

Budescu nu are forma necesară pentru duelurile din Europa

“Măi copii, nu duce două meciuri într-o săptămână. E greu, ascultați ce vă spun. El e și cu 86 de kilograme în plus față de câte are. Îți dai seama că toate articulațiile alea suferă. Îți trebuie timp să refaci totul. E cel mai jos moment al fotbalului românesc din ultimii 50 de ani”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

În tur, Farul a reușit să se impună în fața lui Helsinki cu 2-1. Atunci, Budescu a oferit o pasă magică prin care Rivaldinho a marcat primul gol pentru gazde. În retur, lucrurile nu au mai stat bine pentru decarul lui Hagi. Budescu a fost depășit de viteza jocului, iar Helsinki a reușit să o elimine pe campioana României.

Fotbalul românesc este în criză de rezultate

“Chiar 55. În ultimii 55 de ani nu am avut căderea asta neîntâlnită. Să nu ai tu un oficial să îi placă fotbalul, să îi placă sportul. Să se implice, să finanțeze centrele de copii și juniori.  Doar atât, copiii și juniorii. Cu hrană, alimentație și terenuri bune, să mai audă lumea de noi că altfel ne ducem.

ADVERTISEMENT

Se nasc mai mulți copii români în străinătate decât în România. Știți că dacă te naști în Anglia ai cetățenie engleză. Nu mai ești român. A dispărut un sfert de România. Trebuie aleși conducătorii care merită”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Prezent în studioul FANATIK SUPERLIGA, Alin Buzărin a detaliat ce s-a întâmplat în urmă cu 50 de ani. Atunci, marile puteri ale fotbalului românesc s-au văzut depășite de meciurile internaționale. Craiova, Mureș, Dinamo și Rapid au fost eliminate înainte de faza grupelor.

ADVERTISEMENT

“În 1975 toate cele patru echipe românești părăsesc competiția după primul tur. Craiova cu Steaua Roșie Belgrad, ASA Târgu Mureș cu Dinamo Dresda, Rapid cu Anderlecht și Dinamo cu Real Madrid. Țopescu spune la televizor că Dinamo a părăsit competiția cu fruntea sus și este dat afară de la televiziune un an de zile”, a rememorat Alin Buzărin.

În acest sezon, nicio echipă din Liga I nu a reușit să facă performanță în Europa. CFR, FCSB, Farul și Sepsi au fost eliminate înainte de a ajunge în faza grupelor. Cea mai aproape de calificare a fost echipa din Sfântu Gheorghe, care a dus meciul în prelungiri în deplasarea de la Bodo/Glimt.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va fi o ediție specială FANATIK SUPERLIGA, pe site, de la ora 10:30.

Dragomir despre Budescu

 

ADVERTISEMENT