Life

Mitică Dragomir, revoltat de cum a murit Mioara Roman! ”Sunt foarte supărat pe Petre Roman”! Mesaj dur pentru toată clasa politică

Mitică Dragomir a vorbit despre cum a murit Mioara Roman, revoltat de cum s-a comportat Petre Roman și de ce s-a petrecut
04.03.2024 | 18:15
Mitica Dragomir revoltat de cum a murit Mioara Roman Sunt foarte suparat pe Petre Roman Mesaj dur pentru toata clasa politica
Mitică Dragomir, revoltat de cum a murit Mioara Roman
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir mioara roman Mitică Dragomir, revoltat de cum a murit Mioara RomanMAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a vorbit despre condițiile în care a murit Mioara Roman. Revoltat de ceea ce s-a întâmplat și de felul în care a fost condusă pe ultimul drum, Mitică Dragomir a avut și un mesaj dur pentru întreaga clasă politică.

Mitică Dragomir, revoltat de cum a murit Mioara Roman

Față în față cu jurnalistul Horia Ivanovici, la MAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a vorbit de felul în care a murit Mioara Roman. Și, revoltat din cale afară, el recunooaște că a fost șocat de ceea ce s-a petrecut cu ea în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Îți spun de pe acum. Luptă-te să nu fii o povară pentru cei din jur. Să nu își plângă ei de milă. Să nu depinzi de ei de bani de case, de mașini, să nu depinzi de copii cu nimic. Să fii pe picioarele tale. În momentul în care ai devenit o povară nu mai contează cine ai fost”, explica, pe un ton care exprima dezamăgirea, mitică Dragomir

”Scrie pe tine Irinel Columbeanu”, spune gazda emisiunii, Horia Ivanovici. ”NU! Mioara Roman! Doamna Roman a murit în azil. Nevastă de prim-ministru… Nu se poate! O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hăituită de ANAF. Să îi ia ANAF-ul și pensia și pensia amărâtă. Asta e ceva inuman. Cu se să trăiască biata femeie? Doar medicamentele costau de trei-patru ori mai mult decât pensia”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

”Este vina întregului Guvern”

Mai mult decât atât, a mai spus invitatul permanent al show-ului MAX Profețiile lui Mitică, el este revoltat de cum s-a comportat Petre Roman. Și, explică el, deși sunt amici, are foarte multe reproșuri să îi facă. Printre altele, felul în care s-a comportat după ce a mirit Mioara Roman.

”Este vina întregului Guvern, nu numai a lui Petre Roman. Și a Guvernului actual. Să o lași pe Mioara Roman să moară în azil? Cu durere în suflet zic… Știi că eu sunt un familist din-asta înrăit! La mine familia, nu viața mea este pe primul loc! Viața mea e în slujba familiei.

ADVERTISEMENT

Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: `Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare?`.

Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun. (…)

ADVERTISEMENT

”Oamenii ăștia politici de astăzi, ăștia care își lasă nevestele… Fiți eleganți”

Și cu oamenii ăștia politici de astăzi, ăștia care își lasă nevestele… Fiți eleganți! Fiți bărbați, aveți grijă de ele și de copii. Nu vă bateți joc de viață, că viața e atât de scurtă… Și de perversă. Imposibil să nu le vină rândul. Dar asta este cel mai rău lucru posibil: lipsa de respect.

Voi credeți că dacă ajungeți într-o funcție, v-ași lăsat nevasta și aveți alta, aia care v-a luat pe oi este mai bună ca nevasta? Să vă fie rușine! (…) Trăiești cu o femeie în casă peste 30 de ani… Cum să o lași, băi băiatule? O lași la 25 de ani.

Dar după 25, femeia începe să pălească. Sau unele dintre ele. Dar trebuie să ai grijă de ele, tu, ca bărbat. Oricât de rău ai fii, fiară să fii, criminal… Ai trăit cinci ani cu ea, ai grijă de ea. Ați crescut copii împreună și o arunci la azil?”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Mitica Dragomir, REVOLTAT de MODUL IN CARE A MURIT Mioara Roman

ADVERTISEMENT