Life

Mitică Dragomir, scos din sărite de Leonardo DiCaprio, pe aeroport! Gestul urât făcut de actor: „Era să-l topim cu bătaia”

Cum a fost scos din sărite Mitică Dragomir de către Leonardo DiCaprio? Faimosul actor a făcut un gest care nu-i face deloc cinste.
13.02.2024 | 13:24
Mitica Dragomir scos din sarite de Leonardo DiCaprio pe aeroport Gestul urat facut de actor Era sal topim cu bataia
Ce a spus Mitică Dragomir despre Leonardo DiCaprio. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a rememorat o întâmplare inedită cu celebrul actor american, Leonardo DiCaprio. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost scos din sărite de un gest al starului internațional, încât s-a abținut să nu-l ia la bătaie. Cum și când a fost posibil totul?

De ce a vrut Mitică Dragomir să-l bată pe Leonardo DiCaprio

Mitică Dragomir își aduce aminte perfect momentul când l-a văzut pentru prima oară pe Leonardo DiCaprio și nu a fost un episod prea fericit. Se întâmpla mai de mult, în anii săi de tinerețe, pe când ”explora” Nisa alături de prietenii săi milionari.

ADVERTISEMENT

Una dintre soțiile amicilor săi a fost surprinsă să-l întâlnească pe starul de Hollywood și nu a ezitat o clipă în a se apropia de el și să-i ceară un autograf. Doar că…surpriză. Leonardo DiCaprio a avut un comportament la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Mitică Dragomir a precizat că marele actor, faimos pentru rolul lui Jack Dawson, din filmul ”Titanic”, nu a fost deloc încântat de prezența admiratoarei lui. Drept urmare, împins-o, chiar într-un mod destul de brutal. În acea clipă, fostul fotbalist și prietenii săi au vrut să-i aplice o corecție lui DiCaprio, dar nu au avut cum.

ADVERTISEMENT

Leonardo DiCaprio s-a comportat urât cu o româncă, soția unuia din prietenii lui Mitică Dragomir

Mitică Dragomir a mai spus că ”s-ar fi repezit, să-l topească cu bătaia” pe starul american, dar cu toții s-au speriat când i-au văzut gărzile de corp. Dimensiunile proeminente ale bărbaților i-au făcut să dea câte un pas înapoi și să lase lucrurile așa cum s-au produs.

”Eram la Nisa. Eram mai tineri. Eram la terminalul de avioane private și noi eram vreo 8, dintre care fata unui șef, foarte frumoasă, i-a cerut să facă și ea o poză, cu DiCaprio. Măi, i-a dat un vânt, de era să ne repezim pe el, să-l topim cu bătaia, numai că avea doi mai mari ca noi.

ADVERTISEMENT

Eu eram cu milionari. Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui am mers pe blat. Ce vorbești mă, ce poze…”, a detaliat Mitică Dragomir, fiind invitat în emisiunea ”MAX, Profețiile lui Mitică”.

DiCaprio, în continuare râvnit de femei

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la nivel internațional. În prezent, are 49 de ani și de-a lungul carierei și-a câștigat și o mulțime de admiratoare. Leonardo DiCaprio era considerat cu mulți ani în urmă unul dintre cei mai șarmanți bărbați de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a mai înaintat în vârstă, DiCaprio încă atrage atenția multor fane, unele având sub 25 de ani. Anul trecut, de exemplu, a devenit virală în mediul online o secvență în care o creatoare de conținut, în vârstă de 19 ani, se apropie de actor și-l strânge fericită de mână. Totul a avut loc în fața unui hotel, unde actorul era însoțit din nou de bodyguarzi. De altfel, acesta s-a remarcat prin relațiile cu tinere ușor trecute de 20 de ani.

Dumitru Dragomir, POVESTE ULUITOARE cu Leonardo DiCaprio

ADVERTISEMENT