Sport

Mitică s-a dat cu Răzvan Burleanu: „Ține linia statului. E un bun om politic!”

Mitică Dragomir s-a dat de partea lui Răzvan Burleanu și a spus despre președintele Federației Române de Fotbal că este un bun om politic.
06.10.2023 | 22:56
Mitica sa dat cu Razvan Burleanu Tine linia statului E un bun om politic
Mitică Dragomir s-a dat cu Răzvan Burleanu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre calitățile lui Răzvan Burleanu, pe care îl apreciază pentru că știe să tacă atunci când trebuie și să vorbească în momentul în care se impune acest lucru.

Mitică Dragomir s-a dat cu Răzvan Burleanu

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Răzvan Burleanu la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, despre care a spus că este un bun om politic și că ține linia statului prin decizia de a anunța că România U17 nu va juca împotriva Rusiei U17, în cazul în care vor fi nevoite să dispute un meci:

ADVERTISEMENT

„Burleanu e om politic și părerea mea este că trebuie să țină linia statului. Că are dreptate sau nu, pentru asta nu-l judec pe Burleanu. Dar ca om politic, Burleanu va ajunge departe.

În primul rând știe să tacă. Știe să tacă și una din marile calități ale lui este că știe să încaseze tăcând. Una dintre cele mai mari calități ale omenirii”.

ADVERTISEMENT

„Burleanu s-a comportat ca un om politic!”

„Chiar dacă se răzbună, se răzbună tacit. Cred că ia Gigi campionatul, la 6-7 puncte de a doua echipă. Burleanu s-a comportat ca un om politic.

Noi nici nu putem comenta, pentru că e un interes de stat, un interes național. Burleanu simte lucrurile astea. El e învățat și de Dîncu, pentru că Dîncu este mentorul lui”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

„Referitor la decizia Comitetului Executiv UEFA din data de 26 septembrie, 2023, privitoare la participarea echipelor naționale U17 ale Federației Ruse, administrația FRF face următoarele precizări:

Federația Română de Fotbal înțelege argumentele invocate de Comitetul Executiv UEFA și este de acord că, sub nicio formă, copiii nu ar trebui să sufere din cauza acțiunilor nesăbuite ale autorităților unui stat.

ADVERTISEMENT

În același timp FRF consideră că fotbalul și sportul, în general, nu pot fi rupte de valorile juridice, instituționale și economice care au transformat Europa într-un spațiu al păcii, al libertății și al prosperității economice.

În consecință, FRF consideră că trebuie să fie solidară cu spiritul sancțiunilor afirmate de instituțiile europene și naționale și nu va disputa nicio partidă oficială sau amicală cu selecționate ale Federației Ruse.

FRF așteaptă finalizarea procedurilor pentru implementarea acestei decizii a Comitetului Executiv UEFA, având convingerea că regulamentul competiției va respecta poziția fiecărei federații naționale”, s-a arătat în comunicatul emis de FRF.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Mitica Dragomir I-A FACUT PORTRETUL NEFARDAT al lui Razvan Burleanu

ADVERTISEMENT