Sport

Mititelu, atac la Panduru: “Toți antrenorii care n-au făcut nimic s-au făcut jurnaliști”

Finanțatorul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a lansat un atac dur asupra fostului internațional, Basarab Panduru.
19.03.2024 | 22:30
Mititelu atac la Panduru Toti antrenorii care nau facut nimic sau facut jurnalisti
Adrian Mititelu s-a lansat într-un schimb de replici cu Basarab Panduru. Sursă Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a readus pe Nicolo Napoli pentru a 10-a oară pe banca echipei sale. FCU Craiova 1948 nu pare să își revenit după șocul “Napoli”. Basarab Panduru a avut o reacție tăioasă la adresa echipei, dar Mititelu nu a întârziat să-i răspundă pe măsură.

Mititelul nu l-a menajat

Omul cu banii de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, nu l-a menajat pe Basarab Panduru. Conducătorul oltenilor s-a arătat extrem de nervos după ce Panduru a comentat situația echipei sale, în uma înfrângerii cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Mititelu a scos cartea performanței asupra lui Basarab Panduru, comentând asupra faptului că fostul jucător al Benficăi nu a performat ca antrenor în ultima perioadă. Olteanul a specificat, totuși, că a fost un mare fan al jucătorului Basarab Panduru.

Am văzut declaraţia lui Panduru, aş fi vrut să comenteze după ce prinde şi el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Aşa, de la televizor oricine poate să vorbească, să îşi dea cu părerea, e foarte uşor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

ADVERTISEMENT

Văd că e o modă acum ca toţi antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnalişti. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu”, a punctat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Adrian Mititelu a continuat prin a recunoaște starea de tensiune de la echipa cu cei mai mulți antrenori pe bancă în actualul sezon nu e tensionată. Oficialul se simte dezamăgit că obiectivul său era accederea în play-off, iar acum se luptă pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

“Am băgat 3 milioane de euro, să vină şi alţii să vadă cât de greu e în fotbal. E foarte uşor să vorbeşti de pe margine. Nu e niciun conflict la echipă, normal că e o situaţie tensionată, am pornit campionatul cu gândul la play-off şi mă trezesc acum la retrogradare.

E frustrare, jucătorii sunt supăraţi, dar aşa e peste tot în lume după ce pierzi. Poate că Bauza le-a spus celor din galerie ce le-a spus, dar e normal. Nicolo Napoli nu e în niciun pericol, n-am ce să fac mai mult acum. Am băgat 3 milioane de euro, să vină şi alţii să vadă cât de greu e în fotbal. E foarte uşor să vorbeşti de pe margine”, a declarat Mititelu.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit totul

Basarab Panduru a fost de părere după finalul jocului  Petrolul – FCU Craiova, 1-0, că ar fi cazul de o nouă schimbare pe banca tehnică a oltenilor. Având în vedere că Superliga este în pauză pentru jocurile naționalei.

“Nu ai cum să joci atât de slab. Nu cred că pot juca mai slab decât în seara asta şi s-o ţii în continuu aşa cu jucătorii ăştia…Mă mir că l-a pus pe Napoli. Cu două zile înainte să-l pună a zis că nu-l mai pune niciodată. Probabil că îi pare rău că l-a adus. Acum e momentul dacă vrei să-l schimbi, că e pauză, apoi vine meci, cupă, meci, intermediară. Dacă nu iei decizia corectă pentru următoarele meciuri, atunci ai probleme”, a fost declaraía lui Panduru.

ADVERTISEMENT