Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mititelu nu-l vrea pe Reghe la rivala din oraș și-l înțeapă pe Neagoe: „Vrea la FCSB, sper să nu vină la Craiova!” Video exclusiv

La Fanatik SuperLiga, Adrian Mititelu și-a expus una dintre cele mai arzătoare dorințe. Nu îl vrea sub nicio formă înapoi la Universitatea Craiova pe Laurențiu Reghecampf.
13.12.2022 | 14:25
Mititelu nul vrea pe Reghe la rivala din oras sil inteapa pe Neagoe Vrea la FCSB sper sa nu vina la Craiova Video exclusiv
Mititelu nu-l vrea pe Reghe la rivala din oraș si-l înțeapă pe Neagoe: „Vrea la FCSB, sper să nu vina la Craiova!”. FOTO: sportpictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf este principalul favorit al conducerii de la Universitatea Craiova pentru a îl înlocui pe Mirel Rădoi. Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, nici nu vrea să audă de scenariul revenirii lui Reghe la marea rivală.

Adrian Mititelu se teme de o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA și, printre mai multe subiecte, l-a abordat și pe cel al antrenorului de la rivala Universitatea Craiova. Fosta echipă a lui Mirel Rădoi e pregătită provizoriu de Dragoș Bon, dar Mititelu se teme de o posibilă revenire a lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Actualul tehnician de la Neftchi Baku a antrenat la clubul lui Mihai Rotaru în perioada iulie 2021 – iunie 2022. Interesant este însă că Reghe a fost antrenor și echipa lu Mititelu, în primăvara lui 2011, dar n-a rezistat pe bancă decât cinci meciuri.

„Eu sper să nu mai vină Reghecampf la CSU. Dar nu cred că mai vine. El visează să ajungă la FCSB. Ăsta e planul lui, gândul lui. Dar e treaba lor.

ADVERTISEMENT

Dacă vine la CSU ,din punct de vedere al rivalității, al dorinței, e un antrenor care poate să resusciteze. Dar au nevoie și de jucători. Și la ei e nevoie de întăriri. Dacă vor să fie în primele 3-4 trebuie să aducă jucători că nu mai merge așa.

Sunt jucători care scârțâie. Dacă vine Reghe, îi va ajuta mult. Îl consider un antrenor foarte bun, chiar dacă a avut excese ca orice om, dar e un antrenor și un om foarte bun”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Înțepături pentru Eugen Neagoe

Adrian Mititelu a avut un mesaj și pentru Eugen Neagoe, actualul antrenor al Universității Cluj. Patronul lui FC U Craiova 1948 s-a supărat când l-a auzit pe fostul atacant că este entuziasmat de un posibil interes al celor de la Universitatea Craiova.

„Am văzut că Neagoe a zis că a jucat la ei, că a făcut, că a dres. Unor prieteni le-a zis că a jucat la noi, acum văd că a jucat la CSU. A jucat la primii la care se duce. Dacă vine la noi, a jucat la noi, dacă se duce la ei, a jucat la ei.

ADVERTISEMENT

Nu m-a iritat. Noi avem prieteni comuni. El și-a dorit mult să vină. Am vrut să îl pun, dar n-a fost să fie și din ce a transmis acestor prieteni ai mei a zis că noi suntem, că facem și că dregem și acum am văzut că e… Mă rog”, a conchis patronul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT