Sport

MM Stoica, dezamăgit de lista Comisiei Tehnice a FRF: „Să mă ierte Dumnezeu, nici nu îi recomandă ceva”

MM Stoica îl vede pe Adrian Mutu favorit să fie numit selecționer, dar este dezamăgit de componența Comisiei Tehnice, care a făcut propunerile în baza cărora FRF va lua o decizie.
24.12.2021 | 20:00
MM Stoica dezamagit de lista Comisiei Tehnice a FRF Sa ma ierte Dumnezeu nici nu ii recomanda ceva
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului nu crede că Adrian Mutu ar avea contracandidați serioși pentru preluarea postului lăsat liber după plecarea lui Mirel Rădoi.

MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să fie noul selecționer al României și recunoaște că îi place cum antrenează „Briliantul”, chiar dacă nu are un CV impresionant.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, dezamăgit de lista Comisiei Tehnice a FRF-ului

MM Stoica a recunoscut că este dezamăgit de lista Comisiei Tehnice a FRF-ului și este siderat de unele nume apărute.

Mihai Stoica îl vede pe Adrian Mutu pe postul de selecționer al României și recunoaște că îi place stilul său de a antrena, chiar dacă CV-ul „Briliantului” nu este impresionant:

ADVERTISEMENT

„Îmi place mult Adi Mutu! CV-ul pe care îl are nu îl recomandă deloc, dar am văzut lista numelor celor care au fost propuși la Comisia Tehnică. Pe unii nu îi știu, iar pe alții… să mă ierte Dumnezeu, nici nu îi recomandă ceva.

Nu văd că Mutu ar avea vreun contracandidat serios. Sunt cei vechi, dar nu știu dacă trebuie să ne întoarcem mereu la aceleași nume”.

ADVERTISEMENT

„Multă lume a spus că a dat chix la Craiova, nu știu cât de rău a fost, pentru că echipa juca pe vremea lui, iar după plecare a început să sufere și jocul”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Îmi place și Ursea, dar nu are experiență!”

Mihai Stoica a vorbit și despre Adrian Ursea, fostul antrenor al lui Nice, despre care are o părere bună și a povestit o discuție purtată în urmă cu mai mulți ani cu el.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi place Ursea, nici el nu are experiență. Am vorbit cu el acum câțiva ani despre un jucător din Elveția și mi-a făcut o expunere de m-a lăsat mască, în sensul bun.

Mi-a făcut o expunere extraordinară, este profesionist. Din păcate, nici el nu are experiență, deși are o vârstă înaintată.

Totuși, am văzut când s-au dat licențele, nu a luat licență Poenaru, care e un antrenor de top… când am văzut cine e acolo în comisie… dar nu mai spun că o dau în politică și e și Crăciunul azi”, a mai spus managerul general al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT