Sport

MM Stoica, atac la adresa lui Dan Petrescu după U Craiova – CFR Cluj 1-1: “Bă, chiar să nu ai simțul ridicolului?”

Mihai Stoica a taxat, printr-o nouă serie de ironii, discursul lui Dan Petrescu de la finalul meciului cu Universitatea Craiova. Tehnicianul campioanei s-a plâns de programul echipei sale.
05.02.2022 | 23:50
MM Stoica atac la adresa lui Dan Petrescu dupa U Craiova  CFR Cluj 11 Ba chiar sa nu ai simtul ridicolului
ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul final al meciului U Craiova – CFR Cluj, Dan Petrescu s-a arătat deranjat de programul echipei sale, care va primi marți vizita celor de la UTA. „Dacă plec cu mașina, ajung cu o zi înainte de meci, adică luni”, a spus tehnicianul, oferindu-le rivalilor de la FCSB un bun prilej pentru noi ironii.

Mihai Stoica îl „înțeapă” pe Dan Petrescu după U Craiova – CFR Cluj 1-1

Imediat, Mihai Stoica a taxat discursul, ținând, totodată, să-i amintească „Bursucului” că arădenii au același timp la dispoziție, în condițiile în care au disputat tot duminică meciul cu Sepsi, câștigat la limită, scor 1-0, grație golului înscris de David Miculescu.

ADVERTISEMENT

Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina, acum întrebarea este ce maşină are? Are una de jucărie și o trage după el?

Sau e una de tuns iarba? Sau perciunii, că văd că are perciuni frumoși. Păi și UTA a jucat tot astăzi, la fel ca ei. Nu înțeleg.

ADVERTISEMENT

E sâmbătă azi, nu duminică, cum spune el. E ceva incredibil. Bă, chiar să nu ai simțul ridicolului?”, a reacționat managerul general al roș-albaștrilor, la Telekom Sport.

Luat prin surprindere de golul egalizator al oltenilor: „Mă gândeam că iar câștigă Petrescu fără să joace nimic”

Deși părea să plece cu toate cele trei puncte din Bănie, CFR Cluj s-a văzut egalată chiar în ultimul minut al prelungirilor, după o fază la care Bălgrădean a intervenit providențial în două rânduri, la șuturile lui Crețu, respectiv Bancu, dar nu l-a mai putut împiedica pe Gustavo să trimită în poartă, din câțiva metri. Un gol în care Mihai Stoica nu mai îndrăznea să creadă, date fiind intervențiile salvatoare ale defensivei clujene la precedentele ocazii semnate de elevii lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj pierde puncte în ultimele faze. Niciodată nu s-a întâmplat ca CFR-ul să aibă asemenea serie. Chiar dacă e normal să te uiţi doar în curtea ta, e bine să ne mai uităm şi la adversarele noastre, pentru că nu jucăm singuri.

Şi vedem CFR-ul, care joacă la un nivel cu mult sub ce juca. Am văzut un CFR care a jucat cum a jucat şi a dat goluri din devieri. Azi, pe o greşeală a lui Mateiu.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai uitam când a egalat Craiova, deja ziceam că ăsta este Petrescu, iar câștigă din nimic. Nu m-am mai uitat după ce au scos-o de două ori de pe linia porții.

La golul marcat de CFR Cluj a fost greșeală de portar și nu e prima. Nu este primul gol de portar pe care îl ia Pigliacelli. Tot s-a zis că e cel mai bun portar, dar eu nu îl văd un portar atât de clamoros.

Se explică dacă au avut cazuri de COVID, că aşa s-a scris. Eu remarc evoluţia unui jucător: Creţu. Foarte bun joc făcut de el”, a mai spus oficialul vicecampioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT