Sport

MM Stoica bagă zâzanie la CFR Cluj: „Nu sunt mulțumiți de Dan Petrescu și-l lasă gratis la națională!”

MM Stoica a vorbit despre șansele lui Dan Petrescu să ajungă la naționala României și crede că CFR Cluj este nemulțumită de tehnician, motiv pentru care l-ar lăsa la națională.
14.12.2021 | 20:01
MM Stoica baga zazanie la CFR Cluj Nu sunt multumiti de Dan Petrescu sil lasa gratis la nationala
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului i-a dat și o replică lui Răzvan Burleanu, după ce președintele Federației Române de Fotbal l-a ironizat.

Totodată, Mihai Stoica a spus că a auzit zvonuri conform cărora Dan Petrescu deja ar fi pus de FRF pe postul de selecționer al României.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica bagă zâzanie la CFR Cluj

Mihai Stoica bagă zâzanie la CFR Cluj și spune că dacă clubul îl va lăsa pe Dan Petrescu să meargă la naționala României, fără să i se achite clauza de reziliere, înseamnă că șefii formației nu sunt mulțumiți de rezultatele sale:

„Așa se aude și neoficial, că Dan Petrescu e pus deja. Unu, e clar că FRF nu va plăti clauza și asta înseamnă că ei au vorbit cu Varga știind că nu vor plăti clauza.

ADVERTISEMENT

Poate și Petrescu are chef să stea mai confortabil, că a muncit mult în ultimii ani. Eu așa aud că e pus, așteptăm cu sufletul la gură data de 20 decembrie.

Doi, posibil ca CFR să nu fie mulțumită de Dan Petrescu, pentru că altfel nu l-ar lăsa pe Petrescu să plece la națională pe gratis”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu ca Dâncu să aibă o funcție la CFR, cred că sunt doar zvonuri, nu am auzit nimic. Cine decide la CFR? Dâncu sau Varga?

Eu nu știu, pe mine părinții mei m-au învățat, erau ingineri și m-au învățat că atunci când nu știu ceva să întreb, de-asta întreb și acum”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Replica lui MM Stoica pentru Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu l-a taxat pe MM Stoica după declarațiile făcute în privința venirii lui Dan Petrescu la naționala României: „Cred FCSB ar trebui să facă tot ce e posibil pentru ca Dan Petrescu să devină selecționer, dacă vrea să mai aibă o șansă de a câștiga titlul”.

Nici MM Stoica nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj lui Răzvan Burleanu: „O ironie fără nicio bază. Domnul președinte al FRF-ului îi transmit că Dan Petrescu a părăsit echipa când era la șase puncte în spatele nostru și a venit Edi Iordănescu și a luat titlul.

După a zis.. Ca şi Federaţie? Ce inseamnă asta? Eu la limba română nu am învăţat aşa ceva… Nu cred că este atât de important cine e antrenor la CFR, că ei ne-au bătut și cu Ceclan de ne-a ascultat cu urechea”.

„Să nu uităm că și Minteuan a avut victorii pe linie la CFR. Eu nu cred că dacă Petrescu va pleca, va veni cineva de la copii și juniori.

Nu mă deranjează ironia lor, eu practic ironia, dacă era olimpiadă la ironie, ajungeam în faze superioare. Acum, ca să o dau în sinceritate maximă, m-ar bucura să se ducă Petrescu la națională, nu prea mi-a convenit când s-a întors”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT