Sport

MM Stoica lămurește posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB: „Probabil nu au nevoie de bani!”

MM Stoica a lămurit posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB și spune că vicecampioana României a făcut o ofertă în vară, dar care a fost refuzată.
16.12.2021 | 19:55
MM Stoica lamureste posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB Probabil nu au nevoie de bani
ADVERTISEMENT

Totodată, managerul general al „roș-albaștrilor” a mai spus că Deian Sorescu nu mai este în atenția nimănui de la FCSB, pentru că a fost adus Valentin Gheorghe.

MM Stoica a ironizat și decizia lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu de a refuza o ofertă bună pentru Deian Sorescu în vară.

ADVERTISEMENT

MM Stoica lămurește posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB

MM Stoica a lămurit posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB și a povestit despre oferta pe care i-a făcut-o în vară, explicând și motivul pentru care vicecampioana României nu mai are nevoie de fotbalistul „câinilor”.

„Noi am făcut în vară o ofertă scrisă de 500.000 de euro, nu am vorbit cu jucătorul, dar Mureșan și Zăvăleanu au spus nu.

ADVERTISEMENT

Mi-am spus că probabil nu au nevoie de bani, nu știu cum e cu masa credală, nu vreau să lucrez vreodată la un club cu astfel de probleme. Am crezut că au altă ofertă, dar nu aveau.

Acum nu mai facem ofertă, l-am cumpărat pe Valentin Gheorghe, nu are niciun sens, iar pozițiile pe care joacă Sorescu le avem acoperite”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Declarațiile oficialului de la FCSB confirmă de fapt dezvăluirile făcute de FANATIK la finalul perioadei de mercato din toamnă.

Deian Sorescu, dezbrăcat de tricou de către fanii lui Dinamo

La finalul partidei nebune dintre CS Mioveni și Dinamo, scor 2-1, fanii „câinilor” s-au enervat cumplit pe jucători, pe care i-au chemat către peluză, după care i-au pus să își scoată tricourile.

ADVERTISEMENT

După ce fotbaliștii și-au scos tricourile, ultrașii le-au luat și le-au aruncat în semn de protest pentru jocul prestat și pentru încă un rezultat slab făcut.

„Îi înțeleg pe fani și au dreptate să facă așa, pentru că nici noi nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor”, a declarat Deian Sorescu după duelul cu CS Mioveni.

„M-am săturat de telenovela Deian. Dacă va fi o ofertă bună, cu siguranță va pleca, mai ales în situația noastră de acum”, a spus și Mircea Rednic la finalul confruntării.

CS Mioveni a revenit în ultimele cinci minute ale confruntării cu Dinamo și nu numai că a egalat prin Sanoh, din penalty, ci a înscris și golul victoriei prin Bogdan Rusu, spre dezamăgirea fanilor „câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,90 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT