Sport

MM Stoica, detalii despre următorul antrenor străin de la FCSB: ”Ei știu să gestioneze situația cu patronul”

FCSB este aproape să rateze un nou titlu de campioană, iar mandatul antrenorului Toni Petrea se apropie și el de sfârșit. MM Stoica lasă să se înțeleagă ca din vară pe banca roș-albaștrilor va sta un tehnician străin.
10.04.2022 | 18:39
MM Stoica detalii despre urmatorul antrenor strain de la FCSB Ei stiu sa gestioneze situatia cu patronul
ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Gigi Becali nu a mai câștigat titlul de campioană din 2015, deși an după an acesta este obiectivul principal al roș-albaștrilor. Un nou eșec în Casa Pariurilor Liga 1 va coincide, cel mai probabil, cu înlocuirea lui Toni Petrea.

MM Stoica, despre viitorul tehnician al FCSB: ”Nu poți să fixezi tu obiective”

Oficialul vicecampioanei FCSB lasă să se înțeleagă că din sezonul viitor gruparea finanțată de Gigi Becali ar putea fi pregătită de un nou antrenor, dacă roș-albaștrii vor pierde încă o dată lupta pentru supremație în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica spune că s-au purtat deja discuții cu tehnicieni din Peninsulă, care și-ar fi dorit să o antreneze pe FCSB, dar că patronul s-a opus acestui lucru.

Însă, mâna dreaptă a omului de afaceri Gigi Becali susține că este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple din sezonul viitor și a explicat care sunt avantajele unui antrenor italian.

ADVERTISEMENT

”Orice antrenor din Serie B vine în România şi pictează. Uite ce a făcut Zenga în România. Bergodi, Napoli. De Zerbi, om care a avut legătură cu România.

Italienii au cei mai mulţi antrenori buni. Ok, vârfurile sunt Guardiola, Klopp. Italienii au o şcoală de fotbal excepţională, niciodată italienii nu o să aibă antrenori slabi

ADVERTISEMENT

Ar putea să fie (un antrenor italian pe banca FCSB din sezonul viitor – n.r.). Cred că ar fi dispuşi. Nu trebuie să înveţe limba română. Am avut antrenori italieni, cărora n-o să le dau numele, care au fost dispuşi să vină şi n-au venit, că nu s-a dorit.

Italienii ştiu şi cum să gestioneze situaţia cu patronul. Când eşti salariatul cuiva, îi urmeză politica. Nu poţi să fixezi tu obiective, că după se vede la exerciţiul financiar”, a spus MM Stoica, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îl laudă pe Adi Mutu pentru transformarea Rapidului

Oficialul de la FCSB nu s-a ferit să-l gratuleze pe Adrian Mutu, antrenorul rivalei Rapid. MM Stoica a evidențiat experiența pe care ”briliantul” a acumulat-o în Serie A și stilul ”italienesc” pe care l-a implementat la gruparea giuleșteană.

”Mutu e singurul român care a marcat peste 100 de goluri în Serie A şi a lucrat cu antrenori italieni. În Serie A nu trebuie să spui că ai lucrat cu Spalletti, Prandelli. A lucrat cu antrenori italieni. 

Scaunul lui nu era confortabil când s-a dus la Rapid. Începe să închidă cam multe guri Adrian Mutu. La ce arată Rapidul acum pare favorită la al patrulea loc de cupe europene”, a mai spus Stoica, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 4,20 este cota pentru ”X și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT