Sport

MM Stoica îi recomandă un psihiatru lui George Neagu, preparatorul-bătăuș de la FC Argeș: „Bine că nu eram și eu acolo, că nu știu ce ieșea”

MM Stoica a vorbit despre bătaia din tunel de la finalul meciului dintre FC Argeș și FCSB, Florin Tănase fiind victima, după ce a fost lovit de către preparatorul fizic al piteștenilor.
24.03.2022 | 08:32
MM Stoica ii recomanda un psihiatru lui George Neagu preparatorulbataus de la FC Arges Bine ca nu eram si eu acolo ca nu stiu ce iesea
MM Stoica, despre bătaia din tunel după FC Argeș - FCSB 2-3. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a ironizat pe preparatorul fizic al lui FC Argeș, căruia îi recomandă un psihiatru, din cauza gesturilor sale.

MM Stoica, despre bătaia din tunel după FC Argeș – FCSB 2-3

MM Stoica a vorbit despre finalul partidei dintre FC Argeș și FCSB, când Florin Tănase a fost lovit în tunel de către preparatorul fizic al lui FC Argeș:

ADVERTISEMENT

„Eu când am intrat în tunel, Neagu deja fugea… nu e prima ieșire a lui, eu îi recomand serios să se consulte. Bine că nu eram și eu acolo.

L-a lovit pe Tănase, i-a dat cu piciorul mișelește pe la spate. Bine că nu eram și eu acolo, că nu știu ce ieșea.

ADVERTISEMENT

Neagu, preparatorul, căutați-l pe Google să vedeți ce a mai făcut. Îi recomand un psihiatru, am eu unul bun”.

„Dacă nu eram noi Steaua, nu venea atât de multă lume!”

MM Stoica a continuat și a spus că echipa lui Andrei Prepeliță a jucat mult prea brutal și este curios dacă la partida cu CFR Cluj piteștenii vor avea aceeași atitudine:

ADVERTISEMENT

„Dacă nu eram noi Steaua, nu venea atâta lume. Noi suntem Steaua și e clar din moment ce vine lumea pentru noi. Dacă venea CFR Cluj, nu se strângea mai nimeni pe stadion.

Meci din ăsta n-am prea trăit. Tot timpul am avut speranțe, dar la ăsta n-am mai avut speranțe, că nu știam cum mai ajungem la poartă, dar a venit Toni Petrea cu inspirația. Eu nu l-aș fi schimbat pe Tănase, dar i-a ieșit.

ADVERTISEMENT

Tănase nu e un jucător care să provoace, dar a fost înjurat de la început până la final. Dacă aș scoate din meciul acesta ceva, aș scoate evoluția entuziasmantă a lui Darius Olaru”.

„Eu nu am văzut o echipă a lui Prepeliță atât de brutală, Dumitrașcu l-a călcat intenționat încă din primul minut pe Olaru, dar Olaru nu s-a lăsat, el a fost artizanul victoriei.

M-aș bucura și eu să văd la Cluj aceeași atitudine a celor de la FC Argeș. Au jucat de parcă era meciul vieții cu noi și foarte bine au făcut”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT