Sport

MM Stoica, ironic după ce au apărut noi variante de selecționer: „E o fractură de logică, nu fisură!”

MM Stoica a fost ironic după ce au apărut noi variante de selecționer pentru naționala României, neînțelegând mișcările făcute de Federația Română de Fotbal.
28.12.2021 | 21:23
MM Stoica ironic dupa ce au aparut noi variante de selectioner E o fractura de logica nu fisura
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că se pierde mult timp pe drumuri și ar fi fost mai bine să fie sunați potențialii selecționeri ai României, până să se negocieze direct cu ei.

Totodată, MM Stoica a povestit și că l-a ofertat în 2011 pe Ladislau Boloni pentru a prelua echipa națională, însă a refuzat oferta care era chiar mai bună decât cea pe care o avea atunci la PAOK.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, ironic după ce au apărut noi variante de selecționer

MM Stoica a comentat plecarea lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță în Franța, fiind de părere că se putea găsi și altfel un selecționer pentru națională:

„Fotografiile apărute cred că sunt făcute de cel care le-a făcut și la Salonic. Eu când am auzit că pleacă la Nisa, m-am gândit că pleacă pentru Ursea.

ADVERTISEMENT

Ideea e în felul următor, Comisia Tehnic se întâlnește, se face un portret robot al selecționerului, i se face profilul… Dacă tu spui că pe listă îl ai pe Boloni, pe Adrian Mutu… chiar nu înțeleg, nu are nicio noimă”.

„Mergi pe experiența lui Boloni la 68 de ani sau pe carisma lui Mutu care e la început de drum? Eu chiar nu înțeleg, undeva e o fractură de logică, nu fisură”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK!”

MM Stoica a continuat și a povestit că în 2011 a încercat să îl convingă pe Ladislau Boloni să vină la FCSB, dar antrenorul a ales oferta primită de la PAOK, care nu era atât de bună precum cea făcută de Gigi Becali:

M-am dus și la Boloni să îi ofer mai mulți bani ca la PAOK, ar fi fost o lovitură imensă de imagine, dar cred că se cam înțelesese cu PAOK și de-asta a refuzat.

ADVERTISEMENT

El, tipicar așa, mă întreba de unde am aflat salariul lui de la PAOK, dar cert e că nu s-a mai produs, eram disperat să aduc pe cineva și așa a venit Levy la noi”.

„Eu cred că ar fi o lovitură mare dacă ar veni Boloni la naționala României”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT